Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη "Λαγουδέρα"

Η πρωτοχρονιά στη "Λαγουδέρα" είναι από μόνη της μια εμπειρία. Κάτι το υπέροχο, φιλικό περιβάλλον, κάτι το εκλεκτό μενού, κάτι η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην αλλαγή του χρόνου, κάνουν αυτή τη βραδιά ξεχωριστή, σε ένα ξεχωριστό στέκι της πόλης μας. Δείτε το μενού της βραδιάς του ρεβεγιόν στη "Λαγουδέρα" (Δεκελείας 134, για κρατήσεις τραπεζιών τηλ. 2102520710 και 6951595751) και ποιοι έχουν αναλάβει τη διασκέδασή σας τη βραδιά που θα αλλάξετε το χρόνο:

Μενού Πρωτοχρονιάς

1- Σαλάτα Πρωτοχρονιάτικη
2-Κρέπες με Γαρίδες
3-Χοιρινό με Δαμάσκηνα και Κάστανο
4-Μους Καπνιστού Σολωμού
5-Πίττα με τυριά και πιπεριές Φλωρίνης
6-Γλυκό

Όλο το μενού αξίζει μόλις 40 Ευρώ, αν επιλέξετε να είστε στον επάνω όροφο με ορχήστρακαι μόλις 30 ευρώ στο ισόγειο με κιθάρα και τραγουδι.

Για μια ξεχωριστή παραμονή Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή βράδυ από τις 10.30 και μετά, η "Λαγουδέρα" αναλαμβάνει να σας "μπάσει" στο 2011 με τον καλύτερο τρόπο.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ
Πλήκτρα Δημήτρης Σίβρης
Μπουζούκι Σπύρος Ντάλης
Τραγούδι Τέτη Μπρέσκα, Χρήστος Σαρβάκος, Βάλια Βρεττού
ΚΙΘΑΡΑ και ΤΡΑΓΟΥΔΙ (ισόγειο) Δημήτρης Λάβδας

Κι επειδή η Λαγουδέρα ξέρει πόσο αγαπάτε το ζεστό της περιβάλλον, θα είναι ΑΝΟΙΚΤΗ για σας τόσο το ΜΕΣΗΜΕΡΙ, όσο και το ΒΡΑΔΥ της πρώτης μέρας του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου