Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ισχυρή βροχόπτωση

Από τις 6 το απόγευμα βρέχει καταρρακτωδώς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, θυμίζοντάς μας ότι ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Στο μεταξύ, στις 7.30 αναμένεται στην πλατεία Πατριάρχου η υφυπουργός Άννα Νταλάρα, σε εκδήλωση της Ρούλας Πατίλη που είναι υποψήφια με το Όραμα Πόλης του Σταύρου Κόντου, σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Σάρδεων. Λίγη ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Γιώργου Αποστολάκη στη γωνία Πεταλά και Παπαδιαμάντη στο Κουκλάκι της Χαλκηδόνας και του Χάρη Τομπούλογλου στη Νησίδα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Δικό του blog και ο Κώστας Ευαγγελινός

Στη διεύθυνση http://evangelinoscostas.wordpress.com  μπορείτε να ενημερώνεστε για τις σκέψεις και τις θέσεις του Κώστα Ευαγγελινού, που είναι υποψήφιος με το Όραμα Πόλης του Σταύρου Κόντου

Μποτιλιάρισμα

Μεγάλη κίνηση αυτή την ώρα στη Δεκελείας στο ύψος της πλατείας Πατριάρχου και ως το παλιό τέρμα (τρίγωνο)

Αποστολάκης: Το βράδι στη γωνία Πεταλά και Παπαδιαμάντη στο Κουκλάκι

Συνάντηση με τους κατοίκους του Κουκλακίου στο καφενείο του Κουτσάκη, στη γωνία Πεταλά και Παπαδιαμάντη θα έχει σήμερα στις 7 το βράδυ ο Γιώργος Αποστολάκης, Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας μαζί με τοπικά στελέχη του συνδυασμού του.

Στη Νησίδα σήμερα το βράδι ο Τομπούλογλου

Στην περιοχή της Νησίδας θα βρεθεί σήμερα το βράδι στις 8 ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου. Ο κ. Τομπούλογλου θα μιλήσει στους συμπολίτες της Νησίδας, αλλά αν ο καιρός δεν επιτρέπει την υπαίθρια συγκέντρωση, τότε η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου με τους κατοίκους της περιοχής θα γίνει στο καφενείο της οδού Μπουμπουλίνας.