Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τι έγραψε το in.gr για τα χθεσινά αποτελέσματα στην πόλη μας

Το ρεπορτάζ του μεγαλύτερου ιντερνετικού portal στην Ελλάδα αναφέρει:

Το έργο του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη θα συνεχίσει πλέον η σύζυγος του Ευτυχία.

Η χήρα του εκλιπόντος πολιτικού, η οποία ανέλαβε τα ηνία του συνδυασμού που οδηγούσε ο αείμνηστος σύζυγός της ( «Νέα Προοπτική»), αναδείχτηκε πρώτη σε ψήφους κατά τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, συγκεντρώνοντας ποσοστό 51,50 % (48,50% ο αντίπαλος Χάρης Τομπούλογλου). Συνεπώς αναλαμβάνει τον νεοσύστατο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Στη συγκεκριμένη περιοχή βέβαια επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ΑΕΚ λόγω του γηπεδικού προβλήματος που επικρατεί στην «Ένωση» και των τελευταίων προσπαθειών των «κιτρινόμαυρων» για ανοικοδόμηση της έδρας της ομάδας στον ιστορικό της χώρο που μεγαλούργησε. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αποστολάκης, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των Εκλογών, είχε δεσμευτεί προεκλογικά να βοηθήσει την ομάδα του «Δικέφαλου αετού» για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου.

«Να αντιμετωπίσω τη νέα κατάσταση» 

Πάντως η Ευτυχία Αποστολάκη, δεν θέλησε να προβεί σε ηχηρές δηλώσεις για τη νίκη της, αφού βρίσκεται σε πένθος και ζήτησε σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ότι θα ήθελε λίγο χρόνο για να αντιμετωπίσει τον νέο της ρόλο.

«Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω ως λειτουργοί της ενημέρωσης, για την ευαισθησία και τον σεβασμό που επιδείξατε απέναντί μου, όλες τις δύσκολες για μένα ημέρες. Κατανοώ το ενδιαφέρον σας. Θέλω ωστόσο, να παρακαλέσω να μου δώσετε λίγο ‘χώρο’, να αντιμετωπίσω τη νέα κατάσταση για μένα, τόσο προσωπικά όσο και μέσα από τον καινούριο μου ρόλο ως δημάρχου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.

Με την έννοια αυτή η συμμετοχή σε εκπομπές, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και ‘συνδέσεις’, είναι για μένα μια δραστηριότητα στην οποία δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Ζητώ να το σεβαστείτε και δεσμεύομαι μελλοντικά να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας, αν αυτή μου ζητηθεί».

Επιστρέφει στους κανονικούς της ρυθμούς η πόλη

Πίσω στη ρουτίνα από σήμερα. Το εκλογικό κέντρο του Τομπούλογλου ξαναθυμίζει Τζο Βάιντερ, της Νέας Προοπτικής ξανάγινε σχολή οδηγών ο Θωμάς...

Οι ηττημένοι μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, μερικοί από τους νικητές τα λένε σε στέκια της πόλης. Χλαπάνας, Καρόγλας και Χωρινός τσιμπούν μεζεδάκια στο καινούριο στέκι δίπλα στο εκλογικό τους κέντρο, ενώ ο Βύρων Λιανός με την παρέα του αναλύουν το αποτέλεσμα στη Βυζαντινή Γωνιά.

Σε καφετέρια απέναντι από τα Goodys εντοπίσαμε την κα Αναστασιάδη, υποψήφια με το Καλημέρα Όμορφη Πόλη.

Γύρω στις 9 ο Παντελής Γρετζελιάς με την παρέα του περπατούσε στον πεζόδρομο της Δεκελείας.

Τι στέλνει ο Κικίλιας στους φίλους του;

Τη λέξη "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ" και το τραγούδι Don't worry, be happy στέλνει ο Βασίλης Κικίλιας σε όλους τους φίλους του στο facebook. Πάρτε το κι εσείς, για κάθε περίπτωση...

http://www.youtube.com/watch?v=lWHGUpG1X1U&feature=share

Ποιοι από τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις σε σταυρούς προτίμησης

Περισσότερους σταυρούς πήραν από τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (αποτελέσματα ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ) οι εξής:
Παντελής Γρετζελιάς
Δημήτρης Κανταρέλης 
Παπανίκα Καίτη
Παϊδας Αδαμάντιος
Μπόβος Χαράλαμπος
Νικολόπουλος Φώτης
Καβακοπούλου Νίκη
Κότσιρας Παύλος
Χωρινός Ζαχαρίας
Καίσαρη Ειρήνη 
Κανάκης Γιάννης
Παπαλουκά Ευτυχία
Σιμιγδαλά Ειρήνη
Δημακόπουλος Χρήστος κλπ

Για το τοπικό συμβούλιο της Φιλαδέλφειας προηγήθηκαν σε σταυρούς οι εξής:


Δερμανούτσου Δήμητρα
Κόκκορη Μαρία
Μαυροειδής Πέτρος
Σκούπρα Μαρία κλπ

Μια ταινία για Ποντίους, και όχι μόνον...

Γράφει στο blog του ο συμπολίτης μας Κώστας Ευαγγελινός:

Η βραβευμένη με Χρυσή Άρκτο Καλύτερης Ταινίας στη φετινή Berlinale, “Το Μέλι” έκανε την εμφάνιση της στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2010. Πρόκειται για την τελευταία ταινία της “Τριλογίας του Γιουσούφ”, του Τούρκου σκηνοθέτη Σεμίχ Καπλάνογλου. Είναι μια ταινία με πολλή ευαισθησία και η αργή πλοκή της δίνει τη δυνατότητα στην εμβάθυνση των συναισθημάτων ενός προβληματικού παιδιού, τόσο στο σχολείο όσο και στην ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του. Όταν είναι μόνος με τον πατέρα του, ξεπερνά τα προβλήματα δυσλεξίας που αντιμετωπίζει και επικοινωνεί καλύτερα μαζί του. Συγκινητική είναι η προσπάθεια του δασκάλου και των συμμαθητών του να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες του. Με αφορμή την αναζήτηση του μελισσοκόμου πατέρα του στα δάση του Πόντου, εμφανίζονται εικόνες της σύγχρονης κοινωνίας της Τουρκίας σε περιοχές όπου έζησαν οι πρόγονοι μας. Μέσα στην ταινία παρουσιάζονται θαυμάσιες εικόνες της καλλιέργειας του τσαγιού σε περιοχές ανατολικά της Τραπεζούντας, καθώς και η παραγωγή πανάκριβου μελιού, που είναι ονομαστό ως μέλι Ανζέρ. Θεαματικές είναι οι εικόνες από τα ορεινά βοσκοτόπια, τα λεγόμενα “Παρχάρια” με τα γλέντια,τα φαγητά και τους ποντιακούς χορούς.

Ο σκηνοθέτης Σεμίχ Καπλάνογλου λέει για την ταινία του:
«Το «Μέλι» είναι η τρίτη ταινία της «Τριλογίας του Γιουσούφ». Η ιδέα για την τριλογία ήρθε ενώ ξαναδιάβαζα ένα σενάριο το οποίο είχα γράψει καιρό πριν και που πάνω-κάτω μιλάει για την ιστορία του νεαρού Γιουσούφ, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο «Γάλα». Ενώ διαμόρφωνα τον χαρακτήρα του Γιουσούφ, άρχισα να σκέφτομαι τόσο το μέλλον του ως ενήλικα (Στο «Αυγό») όσο και το παρελθόν του ως μικρό παιδί (τώρα στο «Μέλι»). Αυτές οι ιδέες με βοήθησαν στο να δώσω σάρκα και οστά στην τριλογία. Ξεκίνησα με το «Αυγό», πιθανότατα επειδή ήθελα να δείξω κατευθείαν την κύρια ουσία του χαρακτήρα του Γιουσούφ. Η τριλογία μπορεί να «διαβαστεί» ως ένα εκτεταμένο φλασμπάκ, ωστόσο καμία από τις τρεις ταινίες δεν είναι εποχής. Όλες διαδραματίζονται στη σύγχρονη Τουρκία, σε διάφορα μέρη, με μια ποικιλία στις σχέσεις όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί και με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Τέλος αποφάσισα να μην απαντήσω ούτε και να αποκαλύψω τα μυστηριώδη μέρη του χαρακτήρα του Γιουσούφ, την οποιαδήποτε εμφανή ή όχι σχέση των ταινιών μεταξύ τους, όπως και τα σκοτεινά στοιχεία που αυτές σίγουρα έχουν.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι “Το Μέλι” είναι και η επίσημη πρόταση της Τουρκίας τόσο για τα Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας όσο και για τα βραβεία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Είναι μια ταινία που την συστήνω ανεπιφύλακτα και ιδιαίτερα στους πόντιους φίλους μου. 

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (8)

Ο ένας περίμενε τον Κόντο για διαπραγματεύσεις.
Ο άλλος για ρεπορτάζ.
Τα είπαν (για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό, ο Θεός να μας φυλάει...) και βγήκαν μαζί και φωτογραφία...
Ο ένας γκριζαρισμένος στο κεφάλι και χωρίς τρίχες στο πρόσωπο, ο άλλος γκριζαρισμένος στο πρόσωπο και χωρίς τρίχες στο κεφάλι (ούτε εκεί δεν συμφωνούμε!!!)...
Που 'ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια, που τσακωνόμασταν, όντας παιδιά...
Για τους αμύητους, στη φωτογραφία (από δεξιά) οι Χάρης Τομπούλογλου και Διαμαντής Σεϊτανίδης κατά την παραμονή του β' γύρου των δημοτικών εκλογών, το Σάββατο το μεσημέρι, στις 13 του Νοέμβρη 2010, στη "Βάνα Κανάκη".
Αυτό κι αν είναι είδηση! Τόμπι και Ψηλός στην ίδια φωτογραφία (και ΔΕΝ είναι μοντάζ)!
Και με αυτή τελειώνουμε τις "εικόνες του εκλογικού αγώνα".

Βουνό με βουνό δεν σμίγει (που λέει ο λόγος, μην ξεθαρρεύετε...)

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (7)

Ο Γιώργος Αποστολάκης μιλάει στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Πίσω του, ένας πρόχειρος καμβάς με το πρόσωπό του, το όνομα του συνδυασμού και το σύνθημά του. Και δίπλα, σε μια οθόνη προβολής, τα έργα του στη Χαλκηδόνα, η οποία χθες έδωσε τη νίκη στο συνδυασμό του. Μόνο που ο Γιώργος πια είναι πολύ μακριά...

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (6)

Μεγάλη, πολύ μεγάλη η συγκέντρωση του Σταύρου Κόντου στον Κένταυρο, όπου παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του. Οι εντυπώσεις ήταν μαζί του, κι η ψυχολογία των στελεχών του μετά από αυτή τη συγκέντρωση, στα ύψη.

Από αυτά τα ύψη, όμως, ήλθε η απότομη προσγείωση της πρώτης Κυριακής...

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (5)

Ήττα για δυο.
Η φωτογραφία είναι από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χάρη Τομπούλογλου. Στο μικρόφωνο είναι ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Δημήτρης Τζίτζιφας.  

Τομπούλογλου και Τζίτζιφας ηττήθηκαν χθες. Κοινή πορεία...

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (4)

Βράδυ Τρίτης, ο Σταύρος Κόντος μόλις έχει μπει σε κεντρικό καφέ της πόλης, στα όρια Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνας. Είναι καλεσμένος σε συνάντηση νέων ανθρώπων που διοργάνωσε ο συνάδελφος Βαγγέλης Αρναούτογλου, γνωστός και μη εξαιρετέος ΑΕΚτζής και καλός δημοσιογράφος, εκτός από καλό παιδί. Ο Βαγγέλης φοράει -όπως πάντα- το γνωστό καπέλο και στέκεται κοντά στον Κόντο. Ο Δήμαρχος ήταν όπως πάντα άνετος, μίλησε από καρδιάς, είπε μόνο δυο λόγια, και μετά το λόγο πήραν όλοι οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι.

Η εκδήλωση ήταν πολύ καλή, το αποτέλεσμα δεν ήταν παρόμοιο για τον "ψηλό" Κόντο...

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (3)

Βράδυ, κρύο, μπουφάν που βγήκαν γρήγορα από τα ντουλάπια και πολύς κόσμος στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. Ο λόγος ήταν ότι εκεί μιλούσε ο Γιώργος Αποστολάκης. Ο βετεράνος της τοπικής πολιτικής Γιάννης Χλαπάνας, μας είπε μετά την ομιλία: "Είδα τουλάχιστον 50 ανθρώπους της γειτονιάς. Τόσους ήθελα. Πάμε καλά". Κι εγώ τους είδα, Γιάννη, που ήμουν της γειτονιάς...

Στη φωτογραφία ο Αποστολάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του... Πώς μου φαίνεται τόσο απόκοσμος, απόμακρος, αλλοτινός σήμερα, μετά από όλα, όσα μεσολάβησαν...

Ενώνουμε τους Φιλαδελφειώτες- Χαλκηδονιώτες. Σας ευχαριστούμε!

Ξεκινήσαμε στις 20 Οκτωβρίου αυτή την περιπέτεια, της συνεχούς ενημέρωσης όσων ζουν, εργάζονται και αγαπούν τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα. Η συνεπής προσπάθειά μας, αλλά και η πυκνότητα των γεγονότων, μας βοήθησαν.

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία, μόνο αισθήματα ευγνωμοσύνης μπορούμε να έχουμε για όλους εσάς.

Ως τώρα, μπήκαν στη σελίδα μας:

Από Ελλάδα: 17.630 φορές
Από Βρετανία: 457
Από Γαλλία: 194
Από Ολλανδία: 107
Από Γερμανία: 66
Από ΗΠΑ: 40
Από Κύπρο: 16
Από Ιταλία: 4
Από Σουηδία: 4 και
Από Καναδά: 3

Ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε. Περιμένουμε υποδείξεις σας (ta.pragmata@yahoo.gr) για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (2)

Πλατεία Νησίδας, εν μέσω προεκλογικού αγώνα. Πολίτες της περιοχής έχουν μαζευτεί για να ακούσουν τον Χάρη Τομπούλογλου (το ίδιο είχαν κάνει και για τον μακαρίτη Γιώργο Αποστολάκη). Περήφανος, στη μέση της πλατείας στέκει ο πυλώνας της ΔΕΗ, που εδώ και δεκαετίες οι πολιτικοί σε τοπικό και εθνικό επίπεδο μας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ότι θα απομακρύνουν, προκειμένου να μην επιβαρύνεται η υγεία των πολιτών.

Αστείο πράγμα. Ο πυλώνας είναι ΕΚΕΙ, ακίνητος, αμίλητος, αγέλαστος, να δείχνει σε όλους την ανεπάρκεια όσων θέλουν να μας αντιπροσωπεύσουν...

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (1)

Σάββατο μεσημέρι, 12 και πέντε. Ο Σταύρος Κόντος μπαίνει μέσα στο ζαχαροπλαστείο "Βάνα Κανάκη" και χαιρετάει τους παρευρισκόμενους δια χειραψίας. Δεν βρέθηκε εκεί τυχαία. Πέντε λεπτά αργότερα κάνει την εμφάνισή του ο Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να τα "πουν" και να συμπορευθούν στο β' γύρο. Ο Τομπούλογλου παρήγγειλε καφέ, ο Κόντος τσάι.

Ο Ελ Σιντ της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

Εικόνες της νίκης στο στρατόπεδο Αποστολάκη (4)

Η εκλεγμένη Δήμαρχος Έφη Αποστολάκη με τον επίσης εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Φιλαδέλφειας Αδαμάντιο Παϊδα.

Υπηρεσιακός προπονητής στον Παναθηναϊκό ο... Γιάτσεκ Γκμοχ!

Όπως λέμε... τα "φαντάσματα" δεν πεθαίνουν ποτέ (με την καλή έννοια, Γιάτσεκ!)

Εικόνες της νίκης στο στρατόπεδο Αποστολάκη (3)

Η χαρά της νίκης, μπλέκεται με το πένθος για τον αδόκητο χαμό του συντρόφου ζωής, του γελαστού παιδιού, του Γιώργου Αποστολάκη. Η πρώτη Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Έφη Αποστολάκη, τις πρώτες στιγμές μετά την πιστοποίηση της νίκης.

Νιόπλιας, τέλος!

Το να είσαι Παναθηναϊκός στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα είναι από μόνο του "φάουλ", αλλά επειδή εμείς τους αγαπάμε όλους, ενημερώνουμε τους "βάζελους" συμπολίτες μας ότι ο κύριος της φωτογραφίας αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του τριφυλλιού. Αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του Νίκου Νιόπλια.

403 ψήφοι έκαναν τη διαφορά

Σε 403 ψήφους κρίθηκε το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα στην πόλη μας. Με δεδομένη την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποχή, δεν είναι και λίγο...

Τα τελικά αποτελέσματα του β' γύρου

Όπως μεταδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών, τα τελικά αποτελέσματα στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα έχουν ως εξής:

Αποστολάκη Έφη- Νέα Προοπτική: 6.920 ψήφοι, ποσοστό 51,5%

Τομπούλογλου Χάρης- Καλημέρα Όμορφη Πόλη: 6.517 ψήφοι, ποσοστό 48,5%

Όσο για την αποχή, σε 30.618 εγγεγραμμένους ψήφισαν χθες μόλις 14.908, δηλαδή η αποχή έφτασε το 51,31%. Δηλαδή ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 15.710 συμπολίτες μας! Δήμαρχος εξελέγη με λιγότερες από 7 χιλιάδες ψήφους. Για να έχετε μια εικόνα του μεγέθους της απόρριψης, την οποία επιφυλάσσει η κοινωνία μας στο πολιτικό σύστημα...

Αυτό θα πει αυτοδυναμία!

Εικόνες της νίκης στο στρατόπεδο Αποστολάκη (2)

Η Έφη Αποστολάκη, νικήτρια των χθεσινών εκλογών, μόλις έχει τελειώσει την ομιλία της και μπλέκεται στα πηγαδάκια, συζητώντας με στελέχη του συνδυασμού και άλλους πολίτες. Είναι δέκα και είκοσι το βράδυ της Κυριακής, 14 Νοεμβρίου 2010.

Λίγο νωρίτερα, μόλις έφτασε στο εκλογικό κέντρο, η ένταση των ημερών, η απώλεια του συζύγου της και το άγγελμα της νίκης της, "έπεσαν" επάνω της με αποτέλεσμα για λίγα δευτερόλεπτα να χάσει τις αισθήσεις της. Συνήλθε σχεδόν αμέσως.

Άλλο Δεκελείας, άλλο Χαλκίδος

Ενώ η ροή οχημάτων είναι άνετη στη Δεκελείας, το σύνηθες αδιαχώρητο παρατηρείται στη Χαλκίδος. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη λύση της Αχαρνών.

Ακινητοποιήθηκε

Ακινητοποιημένο λεωφορείο στο ύψος του ζαχαροπλαστείου "Βάνα Κανάκη" προκάλεσε κυκλοφοριακό πρόβλημα πριν λίγο στη Δεκελείας

Συνεχίζουμε ως αντιπολίτευση, λένε στην πλευρά Τομπούλογλου

Μια λιτή ανακοίνωση στενού συνεργάτη του Χάρη Τομπούλογλου ήταν εκείνη που "σφύριξε τη λήξη" του πιο συναρπαστικού και με ανατροπές εκλογικού αγώνα στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τομπούλογλου Α. Κόρδας, έχοντας στο πλευρό του τον πλειοψηφίσαντα δημοτικό σύμβουλο και αδελφό του επικεφαλής, τον Γιάννη Τομπούλογλου, είπε, μεταξύ άλλων, στους συγκεντρωμένους ότι ο συνδυασμός ηττήθηκε στις επαναληπτικές εκλογές. Στους συγκεντρωμένους από την αρχή της βραδιάς (αλλά και ολόκληρης της εκλογικής περιόδου) βρίσκονταν οι γονείς του υποψηφίου Δημάρχου, Λάζαρος και Φωφώ Τομπούλογλου. Η προφορική δήλωση του Ανδρέα Κόρδα, στενού συνεργάτη του επικεφαλής του συνδυασμού είναι η εξής:

"Αγαπητοί φίλοι, όπως προκύπτει από τα ως τώρα αποτελέσματα φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Ο κόσμος επηρεάστηκε συναισθηματικά από την απώλεια του Γιώργου Αποστολάκη. Στη Φιλαδέλφεια έχουμε μια πρωτοπορία, αλλά αυτή εξανεμίζεται από τα αποτελέσματα της Χαλκηδόνας. Εμείς κάναμε έναν δίκαιο και ευπρεπή αγώνα, δημιουργήσαμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, φέραμε κοντά μας νέα παιδιά και φυσικά συνεχίζουμε τη λειτουργία του συνδυασμού μας, καθώς θα λειτουργήσουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση στην πόλη"

Εικόνες της νίκης στο στρατόπεδο Αποστολάκη

Η εκλεγμένη Δήμαρχος Έφη Αποστολάκη μετά την αναγγελία της νίκης της προσέρχεται στο εκλογικό κέντρο της Νέας Προοπτικής. Είναι περίπου δέκα και τέταρτο χθες το βράδυ. Συγκινημένη εκείνη, συγκινημένοι κι οι συγκεντρωμένοι αρχίζουν τα συνθήματα, με πρώτο το "Γιώργο ζεις, εσύ μας οδηγείς"...

Ο Άκης για τον αδικοχαμένο Γιώργο...

Γιωργο ακούς κέρδισες σήμερα,το όνειρο έγινε πραγματικότητα.Ολοι σημερα γελάνε.Θα προτιμούσα ρε φίλε να έχανες και να ήσουν μαζί μας.  ΑΚΗΣ

Ο Ελ Σιντ της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

Σαν άλλος "Ελ Σιντ", ο Γιώργος Αποστολάκης έβγαλε (από τον άλλο κόσμο), στη θέση του Δημάρχου τη σύζυγό του Έφη. Η δυναμική του Αποστολάκη ήταν ασυγκράτητη και δεν αναχαιτίστηκε ακόμα κι όταν προβλήθηκε από τον Χάρη Τομπούλογλου η σύγκριση με τον Παντελή Γρετζελιά.