Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Μήπως κάποιοι υποτιμούν τη νέα Δήμαρχο;

Είχα σήμερα το απόγευμα την ευκαιρία να μιλήσω αναλυτικά με έναν άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στη νέα Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, όπως ήταν πολύ κοντά και στον αείμνηστο Γιώργο Αποστολάκη.

Το συμπέρασμα που αποκόμισα είναι ότι η Δήμαρχος μπορεί να αφήνει πρωτοβουλίες σε άλλους, οι οποίοι ουσιαστικά-έστω και σε εππίπεδο συζητήσεων- λειτουργούν "αντ' αυτής", αλλά ούτε πρόκειται να τους δώσει "λευκή επιταγή", ούτε να διοικεί "τυπικά" το Δήμο.

Είναι εύλογο ότι η ανάληψη των πραγματικών της αρμοδιοτήτων μπορεί τυπικά να πραγματοποιηθεί στο πρώτο πενθήμερο του Ιανουαρίου, αλλά στην ουσία θα γίνει σταδιακά, καθώς η ίδια είναι προσανατολισμένη να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά της σε κάθε τομέα για τον οποίο θα ενημερώνεται μέχρι του σημείου να θεωρεί ότι τον κατέχει επαρκώς.

Θυμηθείτε το: Η Έφη Αποστολάκη θα είναι μια Δήμαρχος με όλη τη σημασία της λέξης. Εδώ θα είμαστε...

Ληστείες...

Αφού άγνωστοι λήστεψαν με απειλή μαχαιριού το κομμωτήριο σκύλων στην οδό Σαλαμίνος, χθες το απόγευμα επιχείρησαν να ληστέψουν και το παρακείμενο κτηνιατρείο. Ταραγμένους τους βρήκαμε όλους, με κλειδωμένες τις πόρτες. Αναπολούμε τις εποχές -όχι πολλά χρόνια πίσω- όταν οι γιατροί άφηναν ανοιχτές τις εξώπορτες την ώρα του ιατρείου, χωρίς να φοβούνται ιδιαίτερα ότι θα τους ληστέψουν ή θα τους κάνουν κακό.

Juanita La Quejica