Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Πώς να έχετε έναν άνδρα του χεριού σας

Το αιώνιο αρσενικό και θηλυκό σε μια μάχη μέχρι τελικής πτώσης! Ένα ανατρεπτικό comedy show που σκηνοθετεί ο Ιάκωβος Μυλωνάς αποφασισμένος να ρίξει… λάδι στην φωτιά στις σχέσεις αντρών και γυναικών. Γιατί πάντα οι γυναίκες θέλουν να τον έχουν του χεριού τους. Τα καταφέρνουν;

Υπάρχουν τρόποι για να έχετε έναν άντρα του χεριού σας; Πολλοί όπως θα δούμε και θα ακούσουμε επί σκηνής. Η παράσταση τα έχει όλα: Χορό, σάτιρα, τραγούδι, μεταμφιέσεις, εκπλήξεις επί σκηνή κι αποκαλύψεις σε μια ερωτική… συνομωσία των δύο φύλων όπου οι θεατές- γυναίκες και άντρες- καλούνται να παίξουν μαζί με τους ηθοποιούς ρόλους που ξέρουν καλά.

Ιάκωβος Μυλωνάς ( Ένας άντρας εκατό τοις εκατό): « Ο Δημητράκης που υποδύομαι αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών. Είναι το αγόρι που γίνεται άντρας κουβαλώντας όλα τα ταμπού και τις «υστερίες» των γονιών του και κυρίως της μητέρας του κι αργότερα των φιλενάδων του.

Ορέστης Τρίκας (Ο κολλητός του Δημητράκη): « Ο Γιαννάκης που υποδύομαι περνάει από όλες τις φάσεις ενός αρσενικού. Ο άντρας… καμάκι, ο άντρας παρθένος που τρέμει την πρώτη φορά αλλά και τις επόμενες φορές, ο σκληρός, ο εραστής, ο σύζυγος.

Χριστίνα Πομόνη ( Το αιώνιο θηλυκό): Η ζωή είναι γένους θηλυκού, αυτό νομίζω τα λέει όλα. Η γυναίκα μάνα που δημιουργεί το πρώτο σκίρτημα, η γυναίκα ερωμένη, η γυναίκα πόρνη, η γυναίκα σύζυγος. Για κάποιους η γυναίκα είναι ο ρόλος του… κακού σε ένα έργο για αυτό και το περίφημο «cherchez la femme».

Bar Theater SWING, ΙΑΚΧΟΥ 8 ΓΚΑΖΙ 2109430739, 6944738604

Τρελλαίνεστε για μια Mercedes;

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου ελάτε στον υπέροχο κόσμο των Stars της ΕΚΚΑ.
Βρείτε τη δική σας ευκαιρία, με δυνατότητα άμεσης εκτίμησης και ανταλλαγής του αυτοκινήτου σας.
Ενημερωθείτε για ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και αποκτήστε τη δική σας Mercedes-Benz από την ΕΚΚΑ με τουλάχιστον 1 χρόνο εγγύηση.

ΕΚΚΑ Επιλεγμένα Μεταχειρισμένα
Λ. Αθηνών 161

Αδιαφορούν για τις σπατάλες όσοι διαχειρίζονται τα χρήματά μας...

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα λεφτά πληρώνει το ελληνικό δημόσιο κάθε χρόνο σε τηλέφωνα; Οπως ενδεχομένως φαντάζεστε, ο λογαριασμός είναι εξωφρενικός. Υπολογίζεται μεταξύ 300 και 350 εκατομμυρίων ευρώ!

Το εξωφρενικότερο όλων, όμως, είναι άλλο. Μολονότι το κράτος είναι ο καλύτερος πελάτης της αγοράς τηλεφωνίας στην Ελλάδα, ποτέ κανείς αρμόδιος φορέας δεν μπήκε στον κόπο να διαπραγματευτεί για λογαριασμό του μια καλύτερη τιμή. Ο,τι δηλαδή θα έκανε ο οποιοσδήποτε ιδιώτης, με μεγάλη "κατανάλωση" ή οποιαδήποτε εταιρία. Το δημόσιο, δείχνοντας μια απίστευτη "ανωτερότητα", απλώς, πληρώνει, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν είναι και υπόδειγμα καλοπληρωτή, είναι τόσο μεγάλος πελάτης, που όλες του οι "αμαρτίες" συγχωρούνται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις τώρα ξεκινάει μια διαδικασία διαπραγμάτευσης του τιμολογίου, η οποία σίγουρα κάπου θα βγάλει. Ο,τι και να εξοικονομηθεί όφελος θα είναι για το δημόσιο, που αντιμετωπίζει τεράστιες ανάγκες και το κάθε ευρώ του φαίνεται πολυτιμο. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για κάμποσα εκατομμύρια ευρώ...
Παραοικονομικα

Η απόλυτη ηδονή: Ένα και να καίει και στο 90'

Για άλλη μια φορά η ΑΕΚάρα, η ομάδα της προσφυγιάς που στέκεται, εν έτει 2010 όρθια ανάμεσα στα θηρία της ελληνικής παράγκας, η ομάδα της Φιλαδέλφειας τιμωρεί τον Ολυμπιακό, με τον τρόπο της απόλυτης ηδονής. Ο Μπλάνκο στο 90 της δίνει τους 3 βαθμούς.

Ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεων και σφύριξε τη λήξη στο... 7ο λεπτό. Αλλά και 7 ώρες να παίζαμε, αυτός ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μας κερδίσει.

Έχασε και "πέτσινο" πέναλτι ο Ολυμπιακός

Με το γνωστό τρόπο που παίρνει πολλά αποτελέσματα προσπάθησε να προηγηθεί ο Ολυμπιακός. Ο Λεονάρντο "αγγιξε" τον Πάντελιτς στην περιοχή και το σφύριγμα για πέναλτι ήταν δεδομένο, αφού ο Πάντελιτς φορούσε ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ντουντού, όμως, έστειλε τη μπάλα στα ύψη και η... αδικία αποκαταστάθηκε.

Ισοπαλία στο ημίχρονο

Στο 0-0 έμειναν στο πρώτο ημίχρονο ΑΕΚ και Ολυμπιακός, με τους κιτρινόμαυρους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία με το Λεονάρντο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Αποχώρησε τραυματίας ο Ριέρα, ενώ η ΑΕΚ στέκεται πολύ καλά απέναντι στους άσσους των πολλών εκατομμυρίων που φορούν τα ερυθρόλευκα.

Νίκη Χαλκηδονικού, ισοπαλία Άτταλου με το βλέμμα στο ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Ενώ ο Χαλκηδονικός διέσυρε τη Νέα Ζωή με το επιβλητικό 6-0 και ο ΑΟΝΦ- Άτταλος έφερε ισοπαλία 1-1 με το Βοτανικό, τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Για ακόμα ένα παιχνίδι η κιτρινόμαυρη ομάδα παίζει μακριά από τη φυσική της έδρα, ωστόσο σε όλες τις καφετέριες και τα εστιατόρια της Δεκελείας, από το ύψος της Χαλκηδόνας ως το Άλσος, μεγάλες οθόνες αναπαράγουν ήδη την εικόνα του ΟΑΚΑ.

Καταργείται η γραμμή λεωφορείων προς Μεταμόρφωση

Καταργείται η γραμμή λεωφορείων που ξεκινούσε από τη Χαλκοκονδύλη, διέσχιζε τη Φιλαδέλφεια και κατέληγε στη Μεταμόρφωση, λόγω περικοπών. Όπως επισημαίνει  ο Οργανισμός, "ο ΟΑΣΑ έχει εκπονήσει σχέδιο αλλαγών για τα επίγεια μέσα μεταφοράς για τα έτη 2010-2013 με βάση τις συγκοινωνιακές ανάγκες της περιοχής ευθύνης του ΟΑΣΑ, όπου οι συγκοινωνιακές παράμετροι έχουν υπολογιστεί με βάση τις προβλέψεις της μελέτης του Γενικού Σχεδίου Μεταφορών της Αττικής (ΓΣΜΑ)".

Οι αλλαγές ισχύουν από 1ης Δεκεμβρίου

ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ –   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ                                  ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ Β9 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ [542 ΣΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ]