Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος νέος πρόεδρος στο Χαλκηδονικό

Ο Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως διαμορφώθηκε μετά τη συνεδρίαση της 13ης Απριλίου 2011, με θέμα ημερήσιας διάταξης τη συμπλήρωση και αναδιάρθρωση του Δ.Σ. Το νέο Δ.Σ. ευχαρίστησε τον Στέλιο Λουκιδέλη για τη μεγάλη προσφορά του τη χρονιά που ολοκληρώνεται, στην οποία η ανδρική ομάδα πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, διεκδικώντας την άνοδο μέχρι πρότινος. Ο κ. Λουκιδέλης παραμένει στο Δ.Σ. ως πρώτος αντιπρόεδρος ενώ τίθεται επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων με την ΕΠΣΑ. Το νέο 15μελές Συμβούλιο, που εξελέγη ομόφωνα, θα συνεδριάσει και πάλι τη Δευτέρα 18 Απριλίου, με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Γιάννης Γεωργακόπουλος
Αντιπρόεδρος Α’: Στέλιος Λουκιδέλης
Αντιπρόεδρος Β’: Γιάννης Θερμιώτης
Γεν. Γραμματέας: Γιάννης Δάρας
Ταμίας: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Γεν. Αρχηγός: Μπάμπης Λιακόπουλος
Έφορος Ακαδημιών: Λυκούργος Μποζίκης
Έφορος ανδρικής ομάδος: Γιάννης Κοτσαρίνης
Αναπληρ. Έφοροι Ανδρών: Νίκος Πεταλάς - Κώστας Παπάς
Μέλη: Παναγιώτης Στούκας, Αλέκος Καβύρης, Ανδρέας Βαρνής, Γιώργος Μανδρέκας,  Αλέκος Τσούκας

Στην Εκτελεστική Επιτροπή συμμετέχουν εκτός των προαναφερθέντων και οι έφοροι των τμημάτων υποδομής:

Προτζούνιορ: Κ. Αγρογιάννης, Γ. Καραγιάννης, Τζούνιορ: Κ. Μαξίμ,
Παμπαίδες: Π. Τεχοβίτης, Α. Τσούκας, Παίδες: Η. Περώνας, Κ. Παππάς
Νέοι: Ν. Γιάτσε, Κ. Γκλίστης, Ν. Πεταλάς, Κ. Παππάς

Την Τεχνική Επιτροπή συγκροτούν οι κ.κ. Λουκιδέλης, Λιακόπουλος, Μποζίκης, Γεωργακόπουλος και οι επικεφαλής προπονητές.

Σύντομο Ιστορικό

Ο Χαλκηδονικός ιδρύθηκε σαν ποδοσφαιρικός σύλλογος το 1924 από πρόσφυγες που μόλις είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής από τη Μικρά Ασία και εγκαταστάθηκαν στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής. Στα πρώτα χρόνια οι κύριοι αντίπαλοι του ήταν η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας στην λεγόμενη τότε μεγάλη κατηγορία της Αθήνας. Ο πρωταθλητής έπαιζε με τον πρωταθλητή του Πειραιά.

Στα χρόνια της δικτατορίας ενώθηκε με την Πρόοδο Πατησίων (σωματείο του 1930) και μετονομάστηκε σε Πρόοδο Νέας Χαλκηδόνας, όνομα με το οποίο αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ μέχρι το 2001 όταν μετονομάστηκε πάλι σε Α.Ο.Π. Χαλκηδονικό.

Ευτύχισε δε εκείνη την περίοδο να γευθεί την χαρά της ανόδου για δύο συνεχόμενες χρονιές και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην  Α’ κατηγορία της Αθήνας, με πρόεδρο τον Γιάννη Δάρα και προπονητή τον Θανάση Αυγέρη. Στην κατηγορία αυτή αγωνίστηκε δύο χρονιές, έχοντας προπονητή τον Κώστα Ποζαπαλίδη.

Τα τελευταία 40 χρόνια τον σύλλογο υπηρέτησαν δέκα πρόεδροι, οι Τάκης Γκίκας, Κώστας Παυλάκης, Δημήτρης Κατσαρέλης, Όμηρος Κοντογούρης, Γιώργος Παυλάκης, Γιάννης Δάρας, Παναγιώτης Στούκας, Γιώργος Καραβίας, Στέλιος Λουκιδέλης και τώρα ο Γιάννης Γεωργακόπουλος. 

Τα χρώματα του είναι το μπλε, άσπρο, κόκκινο και έμβλημα του ο πυρσός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου