Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Επιτυχίες για την "Ανδρομέδα"


Ο Αθλητικός Σύλλογος  Ανδρομέδα και την φετινή χρονιά, έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2011 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Χρυσές πρωταθλήτριες στέφθηκαν οι αθλήτριες μας Σκάλτσα Μαρία, Λυκουριά Μέλια και Ιωάννα Μποκούρ στην τριάδα Δ! κατηγορίας! Επίσης Χρυσοί Πρωταθλητές οι
Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος και Αυγέρη Στέλλα στο μεικτό Ε κατηγορίας άψογη εκτέλεση των προγραμμάτων και των 5 παιδιών  ξεσήκωσε το στάδιο και δίκαια τους έφερε στην πρώτη θέση του βάθρου!

Χάρμα οφθαλμών ήταν το μεικτό ζευγάρι Καραβάς Κωνσταντίνος και Πουλή Στεφανία που κατέκτησαν πανάξια Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία τους με εξαιρετική εμφάνιση !

Αργυροί Πρωταθλητές Ελλάδος στην Κατηγορία Ε δυάδα Γυναικών μετά από μια συγκλονιστική προσπάθεια και ένα πολύ σπουδαίο αγώνα, στέφθηκαν οι αθλήτριες μας Παρασκευή Κοτρώτσου και Ελπίδα Παγώνα! Ένα μεγάλο Μπράβο στα κορίτσια μας!

Την τιμητική 4 θέση απέσπασε το πρόγραμμα που εκτέλεσαν οι πρωτοεμφανιζόμενες σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής  αθλήτριες μας Μαριέττα Σουλοπούλου,Ειρήνη Χατζηστεφανίδη και Σέβη Καπότη που παρουσίασαν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα και αφήνουν λαμπρές παρακαταθήκες για το μέλλον!Μπράβο!

Όλα τα παιδιά μας αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια τους!Συγχαρητήρια επίσης θα πρέπει να δοθούν και στους γονείς των αθλητών μας που με την αμέριστη συμπαράσταση τους βοήθησαν τα παιδιά σε αυτές τις επιτυχίες.


Α.Σ Ανδρομέδα
IΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΥ 9
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΛ 210 2582811

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου