Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του τμήματος Γυναικών ΝΔ- και απάντησή μας


Από το Τμήμα Γυναικών της Β5 ΝΟΔΕ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία μας αφορά και στην οποία απαντούμε αμέσως μετά το τέλος της
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τετάρτη 9 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώσαμε εκδήλωση με θέμα τις εργασιακές σχέσεις στο νέο περιβάλλον, στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.
Η εκδήλωση τολμούμε να πούμε ότι στέφθηκε με επιτυχία, κάτι που απεδείχθη, τόσο από την κατάμεστη αίθουσα, όσο και από τις μεστές και ουσιώδεις τοποθετήσεις των ομιλητριών.
Ωστόσο, επειδή κάποιοι έγραψαν διάφορα, αλλά εμείς ως διοργανωτές, παρακολουθώντας το ....μπαράζ συνωμοσιολογίας που ακολούθησε, προτιμήσαμε να

Κρητική μουσική live αύριο στα Ρακομπερδέματα

Πρωτότυποι μεζέδες, διασκέδαση με ζωντανή μουσική από την Κρήτη (λαγούτο και λύρα θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη) και φυσικά, προστιές τιμές με το καλύτερο σέρβις, όλο αυτό το πακέτο μαζί, τι μας κάνει; Μας κάνει Ρακομπερδέματα (Δεκελείας 148, τηλ. 2102523919). Κλείστε από τώρα τραπέζι γιατί αύριο είναι κρίμα να ακούτε τις μαντινάδες από τον... πεζόδρομο...

Πάμε Πράγα; Ναι, με το Phila Travel

Kλικάρετε τη φωτο για να δείτε τις προσφορές
Η Πράγα είναι μια πραγματική μητρόπολη με ιστορία 100 χρόνων στην αρχιτεκτονική της κληρονομιά που έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική, οικονομική και πολιτιστική της ζωή που ξαναζωντάνεψε τον 19ο αιώνα με την επανάσταση του 1989 και την απελευθέρωσή της από τον κομμουνισμό! Εδώ συναντιούνται 3 κουλτούρες: η τσεχοσλάβικη, η εβραϊκή και η γερμανική.
Στις 4 ιστορικές της περιοχές Χράντσανι, Μάλα Στράνα, Στάρε Μέστο και Νόβε Μέστο μπορεί να δει κανείς και να θαυμάσει μνημεία από κάθε φάση της ιστορίας ανέγγιχτα από τους πολέμους. Η όμορφη φύση έρχεται να συμπληρώσει αυτόν τον αυθεντικό πίνακα με τους

Σαν σήμερα

1829: Υπογράφεται μεταξύ των τριών εγγυητριών δυνάμεων το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο τα σύνορα του αυτόνομου ελληνικού κράτους καθορίζονται προς βορρά από την οροθετική γραμμή Αμβρακικού - Παγασητικού.
1846: Θεμελιώνεται το Αρσάκειο Μέγαρο στην Αθήνα, σε σχέδια του Λύσανδρου Καυτατζόγλου και με δαπάνες του Απόστολου Αρσάκη.
1905: Ξεσπάει η Κρητική Επανάσταση στο χωριό Θέρισος, με αρχηγό τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Οι κινηματίες με υπόμνημά τους προς τις μεγάλες δυνάμεις ζητούν την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο αγγλικός στόλος κατευθύνεται προς το νησί.
1925: Ιδρύεται ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς από μέλη του Πειραϊκού Ποδοσφαιρικού Ομίλου και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς.
1926: Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κούνδουρος εισηγείται το

Martial Arts: Τι είναι το Jeet Kune Do

Η Σχολή πολεμικών τεχνών Martial Arts (Παπαναστασίου 14, Φιλαδέλφεια, τηλ.2102587055), μας ενημερώνει για το Jeet Kune Do: Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αυτοάμυνας - μεικτών πολεμικών τεχνών - το οποίο στηρίζεται στη μαχητική φιλοσοφία του Jeet Kune Do, που ανέπτυξε ο Bruce Lee και εξέλιξε ο Dan Inosanto.
Περιλαμβάνει εκπαίδευση σε όλα τα μαχητικά πεδία (Kickboxing, Trapping, Grappling), συνδυάζοντας αποτελεσματικά διάφορες πολεμικές τέχνες, όπως:

Γόβες, μποτάκια και ευκαιρίες σε παιδικά παπούτσια!


    Ευκαιρίες σε πολύ καλής ποιότητας γόβες και μοντέρνα μποτάκια προσφέρουν τα υποδήματα ΧΡΙΣΤΙΝΑ στην οδό Πίνδου 22 (τηλ. 2102587412). Το κατάστημα προσφέρει ειδικά ανατομικά υποδήματα για περπάτημα, ενώ στο παιδικό τμήμα υπάρχουν προσφορές σε μποτάκια και γαλοτσάκια από 18 ευρώ. Αν θέλετε παπούτσια bebe, θα τα βρείτε σε μοναδικές τιμές!

Για κούρεμα- χτένισμα, μια ΧΑΡΑ!

Παρασκευή και Σάββατο μια επίσκεψή σας στο κομμωτήριο ΧΑΡΑ είναι must. Κούρεμα- χτένισμα πάντα περιποιημένο και ειδικά αυτές τις δυο μέρες, μόνο με 15 ευρώ. Αν μάλιστα οι κυρίες θέλουν να βάψουν τα μαλλιά τους με την πιο γνωστή κι εμπορική βαφή της L' Οreal, τη Marijel, η