Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Σήμερα εκλέγεται η νέα διοίκηση του Ιωνικού

·       ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ  Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του Ι.Α.Σ  (ΩΡΑ 19.00 ΕΩΣ 21.30) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ  ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ
      ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ –ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  
    Για την περίοδο 1/7/2012 - 30/6/2015. 
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΓΣ - ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ .
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΙΛΗ ΚΑΡΑΤΣΩΛΗ. ( ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ   ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΣΤΙΣ 30/5/2012 )
·       Παρουσία  400 ΑΤΟΜΩΝ ΕΓΙΝΕ η  ΓΙΟΡΤΗ του τμήματος της Ενόργανης Γυμναστικής του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ! Καταχειροκροτήθηκαν τα κορίτσια του Ιωνικού ΑΣ για το υπέροχο θέαμα που παρουσίασαν–ιδιαίτερα με τις ακροβατικές ασκήσεις - και απέσπασαν εγκωμιαστικά σχολεία  από τους γονείς και φίλους που παρευρέθησαν στις επιδείξεις τους στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου.Αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια στην  καθηγήτρια τους κ Κατερίνας Λινάρδου που καθοδήγησε με υποδειγματικό τρόπο τις αθλήτριες της όλο τον χρόνο και  έδειξαν δια μία ακόμη φορά το υπέροχο ταλέντο τους.Μετα το τέλος των εκδηλώσεων η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ είχε έναν πλούσιο μπουφέ εδεσμάτων για τις μικρές αθλήτριες και του φίλους-ες  του ΙΑΣ . Το  τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του Ιωνικού από το 2011 αποτελεί επίσημο μέλος της Ελληνικής  Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο) Εφορος του τμήματος είναι ο κ Καλοβυρνάς Κώστας .                                                                      
·      ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ  ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 16.00 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ                                                               Ο Ιωνικός ΑΣ θα συμμετάσχει στην Διεθνή Γιορτή Γυμναστικής που θα τελεστεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου στο Περιστέρι ( Τζων Κέννεντυ –Γιαννιτσών)
·      Το αγωνιστικό Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής με την άριστη επίβλεψη της καθηγήτριας της Ακροβατικής Γυμναστικής           κ. Κατερίνας Λινάρδου προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
·      Τα τμήματα της Γυμναστικής θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους κανονικά όλο τον Ιούνιο (εως 30/6/ 2012 ,τηλ.επικοινωνίας  Ιωνικού ΑΣ 210 2525815,από 17.00-19.00 καθημερινά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου