Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Στο καλό και να μας γράφεις- η επιστολή παραίτησης του Παντελή Γρετζελιά

Η επιστολή παραίτησης του Παντελή Γρετζελιά από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και από μέλος της Νέας Προοπτικής, έχει ως εξής: 
Προς                                         Ν. Φιλαδέλφεια στις 2 Ιουλίου 2012
Το Δημοτικό Συμβούλιο                                
Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος
Αξιότιμοι κ. κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι ,
Αγαπητοί Συμπολίτες ,
  1.-  Αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να εκφράσω δημόσια προς το λαό του Δήμου μας , αλλά και ενώπιόν του Δημοτικού Συμβουλίου μας, την πλήρη διαφωνία μου με την Δήμαρχο κ. Γαιτανά Ευτυχία και την ασκούμενη πολιτική που ασκείται στο Δήμο μας από την ίδια και την σημερινή Δημοτική Αρχή στο σύνολό της και σε όλα τα επίπεδα αυτής , που τίποτε δεν λειτουργεί και δεν έχει
καμία σχέση με εκείνη που προγραμματικά υποσχεθήκαμε προεκλογικά στους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν την Διοίκηση του Δήμου μας .
   2.-  Σας γνωρίζω επίσης ότι εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια ανοχών από πλευράς μου και, δεν επιθυμώ πλέον , κάτω από τις σημερινές απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας της Δημάρχου και της Διοίκησης του Δήμου ειδικότερα και γενικότερα, να εξακολουθήσω να ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου  του Δημοτικού Συμβουλίου μας, κατάσταση που έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής και έχει άμεσες και αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στην μη εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας που παρουσιάζει εικόνα πλήρους διάλυσης, όσο και στην μη  εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου μας .
    3.- Γι’ αυτό και σύμφωνα με το άρθρο 64 παρ. 7 του Ν. 3852/2010 [ Καλλικράτης ] σας υποβάλλω  και γραπτά,  ενώπιόν σας κατά την σημερινή  τακτική ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, την παραίτησή μου από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας .
    4.- Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων, τον καθένα συνάδελφο από εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας στην Προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου μας , αλλά και όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους για την συνεργασία που είχαμε μέχρι και σήμερα κατά την διεξαγωγή όλων των συνεδριάσεων του Συμβουλίου μας .
    5.- Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους Συμπολίτες μου που με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν, όπως και το προσωπικό και τις υπηρεσίες του Δήμου που με συνέδραμαν στην άσκηση των εν λόγω καθηκόντων  μου.
    6.- Σας γνωρίζω επίσης ότι θα παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Δημοτικός Σύμβουλος και θα αγωνιστώ με το ίδιο μεράκι, πάθος και ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας και θα υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου και των Συμπολιτών μας που είναι πάνω από το πρόσωπο οποιουδήποτε αποτυχημένου Δημάρχου. 
    7.- Θέλω να πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει το συμφέρον του Δήμου και θα αναληφθούν πρωτοβουλίες για να σταματήσουν τα φαινόμενα διάλυσης και παρακμής του σήμερα .
    8.- Παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου και τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται από την ως άνω διάταξη του νόμου , για την εκλογή νέου Προέδρου του σώματος .
ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ –ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ :
1.- Δεν ταυτίζομαι πλέον μαζί σας, δεν επιθυμώ να σας είμαι εμπόδιο στους όποιους σχεδιασμούς σας και Αποχωρώ από την Δημοτική Παράταξη της Νέας Προοπτικής .
2.- Παραμένω Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητος και θα αγωνιστώ και θα αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και μεράκι για ένα καλύτερο δημιουργικό αύριο στο Δήμο και στις Πόλεις μας 
Με εκτίμηση,
Παντελής Χρ. Γρετζελιάς

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

πρ. Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας

10 σχόλια:

  1. ο θιασος της πολης σε καινουργιες παραστασεις3 Ιουλίου 2012 στις 3:57 μ.μ.

    αντε γειααααααααααα και τις δυο γριες μαζι στα καπη, η στο αιβαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε μπας και φύγει η μπόχα που μας επνιγε τόσο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια κομπινούλα πήγες να κάνεις και εσύ (να Δημαρχεύεις), και στην έφερε το βλαχάκι.

    Ακούνητη στον θώκο της.
    Ας είναι καλά τα λεφτάκια που πέφτουν κάθε μήνα.

    Αχ, βρε Παντελή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν δεν είσασταν εσείς εντελώς ανίκανοι και δεν επιδιώκατε πάση θυσία τις θέσεις με τα λεφτά, κανείς Γρετζελιάς δεν θα χόρευε...

      ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. Εσύ θα μας... κλωτσήσεις; Για κόπιασε, αλλά πρώτα κλείσε καλού καλού ένα μονόκλινο σε μονάδα της αρεσκείας σου... Τσαμπουκά μου...

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη δεν ήξερα ότι κι εσείς τους υποσηρίζατε! Νόμιζα πως είστε ανεξάρτητος...

      Διαγραφή
    4. Σας συγχωρώ. Κυρίως γιατί ταυτίζετε τη στήριξη με την εξάρτηση. Να σας πω ότι άλλο το ένα, άλλο το άλλο; Προφανώς δεν θα το καταλάβετε. Άλλωστε, όπως είπατε, εσείς ξέρετε τη γλώσσα της κλωτσιάς.

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή