Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πίτα και χοροεσπερίδα των Ηπειρωτών


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας «ο Μάρκος Μπότσαρης», με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων, τη Γέννηση του Θεανθρώπου και της Ανατολής του Νέου Έτους 2013, εύχεται σε όλους και όλες, «Χρόνια Πολλά και Ευδοκίμηση των Ηθικών και
Θεμιτών Προσδοκιών μας μαζί με 2013 Ευχές.» 
-Ο σύλλογος μας θα πάρει μέρος στην μεγάλη γιορτή της «Πίττας του Ηπειρώτη», στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου το μεσημέρι.
Διευκρινίζουμε ότι στην γιορτή θα λάβουν μέρος Ηπειρώτες και μουσικά παραδοσιακά Ηπειρώτικα συγκροτήματα, όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο..
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην γιορτή με τον σύλλογο μας, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 6932.400556 κ.Βασίλη Βέττο. 
-Η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου, θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στις  17 Φεβρουαρίου, στο κέντρο ΤΑΜΑΜ- Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Πλατεία Νησίδας)-, με πλούσιο μενού, άφθονο κρασί και φυσικά παραδοσιακό Ηπειρώτικο γλέντι με Ηπειρώτικη ορχήστρα. Η πρόσκληση κοστίζει μόνο 15 ευρώ και περιλαμβάνει τα πάντα! 
Για το Δ.Σ
Πρόεδρος                                 Γ.Γραμματέας-Δημ.Σχέσεις
Γιώργος Ζαρανίκας                        Βασίλης Βέττος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου