Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ανδρομέδα: Γυμναστική δωρεάν για ένα παιδί



Πολύ σημαντική πρωτοβουλία παίρνει ο γνωστός μας σύλλογος "Ανδρομέδα". O Σύλλογος Ανδρομέδα με 16 χρόνια πείρας στην εκγύμναση των παιδιών της περιοχής μας, έχοντας συνεχείς διακρίσεις και μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ε.Γ.Ο
 προκηρύσσει  1 υποτροφία ενός έτους με όλα τα έξοδα πληρωμένα για
ένα αγόρι ηλικίας 11-12 ετών με έφεση στην γυμναστική στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης και ανάδειξης  νέων ταλέντων από εμάς.
Ο υπότροφος θα πλαισιώσει το αγωνιστικό της τμήμα.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να προσέλθουν στον Σύλλογο (Ιωνίας και Φαναρίου Νέα Φιλαδέλφεια τηλ 210 2582811)και να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους κάθε Σάββατο 12-2.30 το μεσημέρι.
Ο υπότροφος νέος Αθλητής μας θα αναδειχθεί μετά από μερικά τεστ δεξιοτήτων στην γυμναστική,που θα του ζητηθούν από το προπονητικό δυναμικό του Συλλόγου μας. Μοναδικό προσόν των επίδοξων νέων αθλητών που ζητάμε είναι η αγάπη και το ταλέντο προς την γυμναστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου