Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Να την ξεχάσουμε, καλύτερα, την αγωνιστική!



ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ! 1ΝΙΚΗ 3 ΗΤΤΕΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !! ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗ- 16η αγωνιστική ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ–ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 81-71(33-35 ) Πολύ κακός ο Ιωνικός στο 3ο δεκάλεπτο όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 17 πόντους δίκαια ηττήθηκε στο τέλος από τον ΓΣ Αμαρουσίου με 81-71 και παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία.

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ- 14η αγωνιστική ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –                              ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-3 σετ .Πάλεψαν οι Άνδρες του Ιωνικού με την  αήττητη και πρωτοπόρο ομάδα της Πάτρας και ηττήθηκαν δίκαια από ένα πολύ καλό αντίπαλο με 0-3 σετ .Ο Ιωνικός ΑΣ –ανεξάρτητα από την ήττα του - γενικά ήτανε καλός  και μπορούσε να αποσπάσει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα της Αχαΐας ενίσχυσαν στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου περίπου 100 φίλοι της από την Πάτρα!

ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ-10η αγωνιστική ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΠΟΡ ΠΑΤΡΩΝ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 30-27 . Ένα 7-0 !! στο τέλος των αντιπάλων μας ανέτρεψε την διαφορά υπέρ μας των τεσσάρων τερμάτων και στο τέλος ηττηθήκαμε με 30-27.Η ροή του αγώνα στην Πάτρα έδειχνε ότι θα φεύγαμε νικητές ,αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η απειρία των παικτών μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο .

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ - 11η αγωνιστική ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ  –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1-3 σετ ( 17-25,25-13,22-25,21-25 .Οι γυναίκες μας ήτανε εξαιρετικές και πέτυχαν σημαντικότατη νίκη που τις εδραιώνουν στην 5η θέση .Έπαιξαν ψυχωμένα μέσα στα Χανιά και καταχειροκροτήθηκαν από τους Χανιώτες με  το όμορφο και ουσιαστικό Βόλεϊ που έπαιξαν .Το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας μας ήτανε η σοβαρότητα και η ψυχραιμία σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού !

Υποδομές Μπάσκετ Αγοριών  ,σε πολύ καλό δρόμο!

ΠΑΙΔΕΣ- απόλυτη ικανοποίηση με την πορεία τους και την πρόοδο των Παίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Η ομάδα μας κατέβαλε την 7η θέση στον 1ο όμιλο και έδωσε ενθαρρυντικά μηνύματα με τα ταλαντούχα παιδιά που απαρτίζουν την Παιδική ομάδα του Ιωνικού ΑΣ .Ο προπονητής τους καθηγητής των ΤΕΦΑ Πάνος Βερζαμάνης με σκληρή δουλειά, γνώσεις  και σοβαρότητα κέρδισε την εμπιστοσύνη της Διοίκησης και των παιδιών.

ΕΦΗΒΟΙ- Εξαιρετική πορεία ,σημαντικές νίκες , καλό ταλέντο, πολύ καλή δουλειά από τον κόουτς Μιχάλη Σοφιανό ,καθηγητή των ΤΕΦΑ. Οι Έφηβοι παρουσίασαν ένα  πολύ δυνατό σύνολο και πέτυχαν σημαντικές νίκες.                            Με πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα ,κατέκτησαν επάξια την 4η θέση στον 1ο όμιλο και δικαίωσαν όλους εκείνους που πιστεύουν στο μέλλον του Ιωνικού ΑΣ και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά .

ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ –ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΦΑΣΗΣ                                                ( κόουτς η Λούση Σύλλα που βρίσκεται πολλά χρόνια στις υποδομές του Ιωνικού ΑΣ και έχει παρουσιάσει ένα υποδειγματικό έργο !)

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-0

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 3-1

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1-3

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ 3-1

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου