Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ψυχολογική υποστήριξη από το δήμο



Στα πλαίσια των κοινωνικών της υπηρεσιών, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ξεκινά την παροχή δωρεάν ψυχολογικής υποστήριξης από εξειδικευμένο επιστήμονα, σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος της
διαρκούς προσπάθειας του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος για την κάλυψη και αντιμετώπιση των πραγματικών αναγκών του πληθυσμού - σε δύσκολες συγκυρίες όπως η χρονική περίοδο που διανύουμε - με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας.
 Πιο συγκεκριμένα, στα γραφεία της Επιχείρησης ( Αγ. Αναργύρων 11, Ν. Χαλκηδόνα) θα πραγματοποιούνται :
  • Ομαδικές και ατομικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης για όλους τους δημότες.

  •   Συμβουλευτική γονέων σε δύο ομάδες :

α) Ομάδα γονέων ψυχοεκπαιδευτικού / συμβουλευτικού χαρακτήρα για γονείς παιδιών μέχρι 12 ετών
β) Ομάδα γονέων για γονείς με παιδιά με ειδικές ανάγκες
καθώς και
γ) Ατομικές συνεδρίες γονέων
 Επίσης ξεκινά πρόγραμμα συμβουλευτικής γονέων βρεφών και νηπίων που θα υλοποιείται  πρωινές ώρες στην έδρα των Παιδικών Σταθμών και του Βρεφικού Σταθμού του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 210-2526255 & 210-2514446. Πληροφορίες και Αγανίκη Καβακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου