Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Στο 8ο, ή στο Μ. Κουντουράς θα πάει ο κόσμος;


Την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18.00, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της Σχολικής Βίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας διοργανώνει ομιλία με θέμα:
'' Όψεις και ψυχολογικές διαστάσεις του σχολικού εκφοβισμού. Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου.'' Ομιλητές θα είναι οι: Φρίντα Καλαντζή-Νίκα Ψυχολόγος, Αθηνά Κωλέττα Κοινωνική Λειτουργός, Αικατερίνη Λαμπροπούλου Σχολική Σύμβουλος.
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 8ου Δημοτικού Σχολείου, Μαιάνδρου 81
Για το Δ. Σ.
Η Πρόεδρος
Αλεξάνδρα Κανταρέλη

2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Δ.Σ ΣΤΙΣ 8.4 Μαρτίου 2013 στις 3:32 μ.μ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΙΑ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ και υπερθεματίζω με την πιο πάνω τοποθέτηση. Όχι απλώς σαν Δημοτικό Συμβούλιο δεν προσφέρουν τίποτα, αλλά κάνουν ήδη κακό στην πόλη, αφού κατόρθωσαν να μπλοκάρουν και την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών. Τώρα "εμποδίζουν" και κάποιους να παρακολουθήσουν και κάποιες σοβαρές και χρήσιμες εκδηλώσεις.
    Μπράβο στο Σύλλογο του 8ου Δημοτικού που επέλεξε ένα πολύ επίκαιρο και σημαντικό θέμα, απάντηση στον ζόφο της περιρρέουσας ατμόσφαιρας.
    Η απάντηση στο ερώτημα που θέτει η ανάρτηση είναι προφανής: Στο 8ο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή