Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η "Καλημέρα" για τους ψεκασμούς

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που μας απέστειλε η δημοτική παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη", ο επικεφαλής της Χάρης Τομπούλογλου απέστειλε στη δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη την παρακάτω επιστολή:




Μετά την καθυστερημένη – για τους γνωστούς λόγους- ψήφιση του προϋπολογισμού
του Δήμου ήρθε η ώρα να λειτουργήσετε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ώστε να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Δήμου και η εικόνα της πόλης να μην εμφανίζει την τραγική κατάσταση των τελευταίων μηνών.
Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, σας εφιστούμε την προσοχή στο θέμα του ψεκασμού του Ποδονίφτη, του Κηφισού και των λοιπών ρεμάτων, ώστε οι δημότες της πόλης να μην έχουν την αίσθηση ότι κατοικούν στην Αφρικανική Ήπειρο.
Πριν ακριβώς ένα χρόνο η ολιγωρία, η αδράνεια και η νωθρότητα που σας διακρίνει είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση του ψεκασμού με πολύ άσχημες συνέπειες για τους δημότες και την εικόνα της πόλης.
Σας προτρέπουμε να δράσετε άμεσα και να επιλύσετε το σοβαρό αυτό πρόβλημα πριν κάνει και πάλι έντονο την εμφάνιση του.

Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

2 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 'Η ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΥΣΙΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΝΙΔΑ,ΚΑΘΩΣ ΕΝΔΗΜΟΥΝ ΕΔΩ ΕΙΔΗ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή