Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Πώς κλίνεται η "γκάφα";

Προσέξτε, τώρα πώς δυο -συγκυριακά- αντίπαλοι, ρίχνουν νερό ο ένας στο μύλο του άλλου. Ο μεν
τοπικός εκδότης, θέλοντας να υπεραπιστεί την -όψιμη σύμμαχό του- δήμαρχο, βάλλει εναντίον του αρχηγού της αντιπολίτευσης, πιστεύοντας ότι έχει ξεχαστεί η πολύ στενή συνεργασία του με τον τωρινό του αντίπαλο μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής στις τελευταίες δημοτικές εκλογές- όλοι θυμούνται το "Ντροπή" και κανείς δεν ξέχασε ποιοι το μοίραζαν στην πόλη!. Δίνει σήμερα με την επίθεσή του στον -συγκυριακά- αντίπαλό του τη δυνατότητα να ανταπαντήσει, να κινηθεί, να προσεταιριστεί κάποιους που δεν συμπαθούν τον τοπικό εκδότη. Χύνει νερό στο μύλο του -συγκυριακού του- αντιπάλου.
Από την άλλη μεριά. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ανοίγει διάλογο με ένα τοπικό site (ΔΕΝ είναι blog, μια στοιχειώδη διάκριση καλό είναι να κάνουν όλοι) που γράφει εναντίον του, χωρίς να τον κατονομάσει. Ούτε εκείνος κατονομάζει το site. Ο εκδότης, όμως, επανέρχεται και κατονομάζει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Ο τελευταίος ανταπαντά με δήλωση που κατονομάζει το site και τον εκδότη. Αποτέλεσμα: Σήμερα στο Αlexa το site του εκδότη έχει σειρά κατάταξης 38.945, έχοντας αφήσει πίσω του ένα άλλο blog, που διαχειρίζεται ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης (σήμερα στο Alexa έχει σειρά κατάταξης 51.509) αν και το blog αυτό ήταν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα πολύ πιο μπροστά από το site του τοπικού εκδότη. Με άλλα λόγια ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στέλνει κόσμο στο site του εκδότη, με τον οποίο είναι -συγκυριακά- αντίπαλοι, σε βάρος -και- του blog του εκπροσώπου Τύπου της παράταξής του.
Κλίνατε τη λέξη "γκάφα" σε όλες τις πτώσεις και τους αριθμούς, κύριοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου