Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ξεκίνησε η "Όαση"

Τη Κυριακή 3/3/13 και ώρα  11.30 πμ  στο ΠΠΙΕΔ, εβδομήντα (70) φυσικά πρόσωπα,
υπέγραψαν το καταστατικό και το πρακτικό εκλογής της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και ίδρυσαν το Φυσιολατρικό Σωματείο "ΟΑΣΗ". Μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής είναι:
1) Βουτζουλίδου-Κούλη  Πελαγία
2) Σταθούλια  Αιμιλία
3) Κανάκης Ιωάννης
4) Χριστοδουλίδης Κων/νος
5) Αντωνόπουλος Γιάννης
Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή ευχαριστεί τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου και υπόσχεται να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης τους.
 Για την προσωρινή διοικούσα επιτροπή
 Ο Πρόεδρος                                           Η Γεν. Γραμματέας
 Γιάννης Αντωνόπουλος                        Αιμιλία  Σταθούλια

2 σχόλια:

  1. ΜΠΛΟΚ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ5 Μαρτίου 2013 στις 5:57 μ.μ.

    ΤΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι ειλικρινά να έχει καλή πορεία ο νέος Σύλλογος και ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε να είναι, πραγματικά, η φυσιολατρεία των Μελών του!

    Επίσης, εύχομαι και στην προσωρινή αλλά και στην μελλοντική τακτική διοίκησή του, να μην επιτρέψει να γίνει ο Σύλλογος υποχείριο κανενός, διαταραγμένου ψυχικά, αυτοδιοικητικού παράγοντα της πόλης, που αρέσκεται να κατευθύνει συνειδήσεις και ενέργειες δημοτών, προς ίδιον όφελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή