Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Συμβούλιο που γίνεται καφενές στη στιγμή (video)

Ο καθένας μιλάει όσο θέλει, όποτε θέλει, λέει ότι θέλει. Ο καφενές είναι πιο οργανωμένος γιατί
ο ένας σέβεται τον άλλον. Εδώ, δυστυχώς, οι αντίπαλοι στις κάλπες του 2010 έχουν γίνει εχθροί. Δυστυχώς...


2 σχόλια:

  1. Τώρα τον κ. Τομπούλογλου άλλο τον ενοχλεί… ( τα συμπεράσματα δικά σας). Αντιγράφω ..

    Αυτό έπρεπε να είχε κάνει από την αρχή
    Η Δήμαρχος πλήρωσε το πετρέλαιο για να γεμίσουν τα ντεπόζιτα τους δύο απορριμματοφόρα του δήμου μας για να μαζευτούν τα σκουπίδια.
    Αυτό έπρεπε να είχε κάνει από την αρχή.
    • • Και όχι να κάνει τόση ‘’φασαρία’’ με την βοήθεια του γειτονικού δήμου.
    • • Και όχι να περιμένει να φτάσει στο έλεος του Θεού η πόλη για να μαζέψει τα σκουπίδια.
    • • Και όχι να χρησιμοποίει την φράση ‘’δεν έχουμε λεφτά για πετρέλαιο για τα απορριμματοφόρα και πως θα μαζέψουμε τα σκουπίδια’’ για να πιέσει να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός.
    • • Και όχι να τα βάζει με την αντιπολίτευση του δήμου όταν καθαρά η Δήμαρχος διοικεί την πόλη.


    Ανέλαβε την ευθύνη μόνη της .
    (οι υπόλοιποι όμως της ομάδας που είναι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαθαίνοντας από αυτά που ανακοινώνονται κι από εκείνα που φημολογούνται, η εντύπωση μου είναι πως κυοφορείται ένα τέρας...
    Δεν γνωρίζω αν στόχος της αντιπολίτευσης είναι η περαιτέρω καθυστέρηση ψήφισης προϋπολογισμού που με γεωμετρική πρόοδο θα κάνει αισθητό το πρόβλημα στην πόλη. Ούτε αν απλά μεθοδεύει την απαλλαγή της από ευθύνες που τυχόν ζητηθούν. Ούτε αν προσπαθούν μέσω της δήθεν υπευθυνότητας της ανεύθυνης αντιπολίτευσης καθένας να παραστήσει έναν ήρωα... Για παράδειγμα ο κ. Κόντος ότι προσπάθησε, ο κ. Γρετζελιάς ότι ήταν ο μόνος που δεν έκανε συμβιβασμούς όπως... πάντα, ο κ. Τομπούλογλου πως δεν έγιναν δεκτές οι μειώσεις στα τέλη που πρότεινε, και στο τέλος πάλι δεν ψηφιστεί ή ψηφιστεί ένα έκτρωμα προϋπολογισμού που θα μοιάζει με εκείνη την εύστοχη διαφήμιση που αναζητώντας τον μέσο άνθρωπο (που δεν υπάρχει) καταλήγει στην παραδοξότητα ενός ανθρώπου με βάση τα ποσοστά φύλου, ηλικίας, χρώματος κλπ.

    Πολύ φοβάμαι πως και στην δική μας περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι ένα τέρας που θα συνιστά τον μέσο όρο των χαρακτηριστικών των 3,5 αρχηγών, είδα χώθηκε κι ο κ. Κανταρέλης στο κάδρο των αρχηγών νομίζοντας πως θα πάρει... πόντους(εδώ γελάμε), θα προσπαθεί να συμβιβάσει το ύψος, το πλάτος, τις μορφές τους, και το αστειότερο όλων, θα κληθούν να το κινήσουν αυτοί οι οποίου είχαν άλλη γνώμη για την μορφή του και δεν είναι άλλοι από την πλειοψηφία!!!

    Σε όλο αυτό το σκηνικό, οι λοιποί σύμβουλοι παραμένουν άλλαλοι και στοιχίζονται πίσω από τους... αρχηγούς τους! Το ίδιο κάνουν καλού κακού και διάφοροι φερέλπιδες αποτυχόντες υποψήφιοι ώστε να περιληφθούν ξανά στα ψηφοδέλτια.
    Τα κόμματα παραμένουν άλλαλα και θα θυμηθούν την ύπαρξη τους όταν κοντά στις εκλογές θα μας ενημερώσουν για τα χρίσματα. Θα ήθελα πολύ να ξέρω τι λένε τα κόμματα για την μη ψήφιση του προϋπολογισμού και την στάση του εκλεκτού τους στο θέμα αυτό! Τώρα όμως, όχι αφού αποφασίσουν αργότερα σε ποιον δίνουν το χρίσμα οπότε θα έχουν την άνεση να τοποθετηθούν αναλόγως...

    Αρχίζει να με έλκει η αρχικά αποκρουστική ιδέα της... Δωρικής λιτότητας της λύσης της περιφέρειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή