Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Οδοντιατρική εξέταση 300 μαθητών στην πόλη


Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος από εθελοντές οδοντιάτρους, σε Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια της πόλης μας. Πρόκειται για την πρώτη φάση του προγράμματος προληπτικής ιατρικής και προαγωγής υγείας σε σχολεία, που
υλοποιείται από τα μέλη – Δήμους του Εθνικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας. Σημειώνεται ότι η επιλογή των σχολείων γίνεται από το Υπουργείο σε συνεννόηση με τις εκπαιδευτικές περιφέρειες.

Από τις 7 Μαρτίου 2013 μέχρι και σήμερα, εξετάστηκαν 300 μαθητές και έγινε δωρεάν έλεγχος με επισκόπηση για τερηδόνα, οδοντοφυΐα και εντοπισμός ορθοδοντικών προβλημάτων από επιστήμονες Οδοντιάτρους – Ορθοδοντικούς συντοπίτες μας, που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά της πόλης μας.

Η Δήμαρχος της πόλης μας, κα Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες για την θετική τους ανταπόκριση, στους εξαίρετους ιατρούς κ.κ. Χαράλαμπο Κενανίδη, Ανθούλη Αγγελική, Φιτλέρα Βασιλική, Τσιτσοπούλου – Γκουλού Σάρα & Φωτόπουλο Χρήστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου