Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μελισσανίδης: Γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

Ανοικτό το ενδεχόμενο για εμπλοκή του σε πλάνο σωτηρίας της ΑΕΚ άφησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της ORIGINAL στα γραφεία του στον Πειραιά. Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης συνομιλούσε για
σχεδόν δύο ώρες στο γραφείο του με αντιπροσωπεία οπαδών όπου και συζήτησαν για τον παρελθόν και το μέλλον της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συζητήθηκαν τα πάντα με τους οπαδούς να ζητούν για άλλη μια φορά συγγνώμη για το 2005 και συμφώνησαν πως θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα για την ΑΕΚ αν τότε η οργάνωση δεν είχε στηρίξει την τελευταία στιγμή τον Ντέμη Νικολαϊδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής.
Όσον αφορά το μέλλον της ΑΕΚ ο "τίγρης" είπε πως θα κάνει ότι μπορέι ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Από την πλευρά τους οι οπαδοί έριξαν στο τραπέζι την περίπτωση της Γ' Εθνικής ως αναπόφευκτη λύση ώστε η Ένωση να απαλλαγεί από το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της. Ο Μελισσανίδης χωρίς να πάρει θέση τόνισε ότι όπου και αν παίζει η ΑΕΚ θα είναι παρών, αλλά δεν θέλει να ακούει με τίποτα για αγορά ΑΦΜ! 
"Αυτό που πρέπει να γίνει στην ομάδα είναι να μην υπάρχουν χρέη για να μπορέσουμε να κάνουμε σωστή αρχή και να πετύχουμε όσα θέλουμε σε διάστημα χρόνου. Καταλαβαίνω τις σκέψεις σας για την Γ' Εθνική που σημαίνει και διαγραφή χρεών και είναι πολύ λογική για να μπουν οι σωστές βάσεις. Αυτό πρέπει να γίνει αλλά εάν υπάρχει δυνατότητα για συμπαίκτες και σε άλλη κατηγορία εγώ πάλι είμαι εδώ. Δεν θέλω να ακούω όμως τίποτα για ΑΦΜ και άλλα τέτοια που λέγονται!", είπε.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανότητα εύρεση συμπαικτών:
"Σε αυτή την προσπάθεια θα ήθελα  να βρεθούν και συμπαίκτες, ακόμα και στην Γ' Εθνική. Και αυτό διότι θα πρέπει παράλληλα με το γεγονός ότι θα είμαστε στην Γ' Εθνική και ενώ θα ανεβαίνουμε τις κατηγορίες την ίδια ώρα θα πρέπει να δημιουργήσουμε γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είμαι σε θέση αυτήν την περίοδο να τρέχω μόνος μου για όλα αυτά. Χρειάζονται και άλλοι να βοηθήσουν και να πάμε όλοι μαζί για την υλοποίηση αυτού του σκοπού», είπε στους οπαδούς ο Μελισσανίδης υποστήριζοντας ότι είναι θετικός να μιλήσει με τους Χατζηιωάννου, Κανελλόπουλο και Παππά, προκειμένου να τους αναλύσει τι πρέπει να γίνει.
Όσον αφορά το γήπεδο υπογράμμισε ότι είναι το πρώτο μέλημα για την ΑΕΚ! Μάλιστα υποστήριξε ότι η ομάδα πρέπει να πάει για 3 χρόνια στη Ριζούπολη και στο πρώτο ματς που θα δώσει στη Γ' Εθνική, οι μπουλντόζες να έχουν μπει ήδη στη Φιλαδέλφεια!
"Εάν εγώ για παράδειγμα ασχοληθώ η ομάδα για μένα θα πρέπει να πάει στην Ριζούπολη, να παίξει τρία χρόνια και την ίδια ώρα που θα δίνουμε το πρώτο ματς στην Γ' Εθνική και που θα μπούμε εμείς μέσα, θα πρέπει να υπάρχουν μπουλντόζες για να χτίζουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εγώ άμα θέλετε μάλιστα σε 5-6 μήνες σας φτιάχνω και ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και προκάτ κερκίδες. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι να προχωρήσουμε και να κάνουμε γήπεδο στη Φιλαδέλφεια, την ίδια ώρα που θα ανεβαίνουμε κατηγορίες", είπε για το συγκεκριμένο ζήτημα.

3 σχόλια:

  1. Του έχουν ζαλίσει τα ...δια.
    Κάθε τρεις και λίγο πάνε και κλαψουρίζουνε σαν τις χήρες στο κρεββάτι. Ο άλλος τι να κάνει τους δέχεται-δεν θέλει να πάει κόντρα στα πρεζάκια μην τον αρχίσουν και στις χριστοπαναγίες-θέλει να τα χει καλά μαζί τους, σπαταλάει το χρόνο του εν γνώσει του, τους λέει κανα δυο μπαρούφες για γήπεδα και παίκτες (κονσέρβα κάθε φορά) και τους διώχνει μέχρι το επόμενο 6μηνο που θα εμφανιστούν πάλι...

    όσο για το γήπεδο κοπιάστε...αν βρείτε χρήματα, επενδυτές, κτλ κτλ. Την πρωτη μέρα που θα έρθει μηχάνημα κατατίθενται ασφαλιστικά και μπλοκάρεται η δουλειά για 5-6 χρόνια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ είναι να συγχωνευθεί με τον Απόλλωνα και να γίνει έδρα η Ριζούπολη που και κοντά είναι και μια χαρά γηπεδάκι 18.000 θέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν θα ελθουν τα μηχανηματα στους δικους σας χωρους για να σας πεταξουν εξω να δω τι θα κανετε? αντε μαζεψτε τα πανο σας που εχετε βρωμισει τη πολη.ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή