Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Εκδήλωση του δήμου για το παιδί



Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 και ώρα 18.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική Ημερίδα με
θέμα « Διαζύγιο και παιδί – Ψυχολογία του παιδιού». Ομιλητές της βραδιάς θα είναι η κ. Σφέτσου Μαρία – Δικηγόρος με θέμα : «Διατροφικά δικαιώματα των τέκνων και λοιπά ζητήματα», ο κ. Ορέστης Ποτάκης – Δικηγόρος με θέμα : «Διαζύγιο και διατροφή μεταξύ των συζύγων» και η κ. Δρακοπούλου Ειρήνη – Ψυχολόγος με θέματα ομιλίας «Διαζύγιο και παιδί & Ψυχολογία του παιδιού».
Πρόκειται για την πρώτη, από μια σειρά 10 Ενημερωτικών Ημερίδων με γενικό τίτλο «Καλύτερη Ζωή; Και όμως μπορούμε….» που διοργανώνει ο Δήμος μας και σαν στόχο έχουν την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας και την βελτίωση της δύσκολης καθημερινότητας μας.
Στην εκδήλωση και μετά την τοποθέτηση των ομιλητών, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να εκφράσουν προβληματισμούς σχετικούς με το θέμα.
Οι Ημερίδες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Η επόμενη προγραμματισμένη Ημερίδα είναι στις 24 Απριλίου και έχει ως θέμα : «Μαθησιακές δυσκολίες : Διάγνωση – Αντιμετώπιση».
Σημειώνουμε ότι 1η και 8 Μαΐου, λόγω των ημερών του Πάσχα οι ημερίδες δεν θα πραγματοποιηθούν.   
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου