Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κωνσταντοπούλου- Κασιδιάρης, τα "αγκάθια" στη Βουλή

Άθλια επιχείρηση ταύτισης της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Ηλία Κασιδιάρη από τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και άλλους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας καταγγέλλουν οι
άλλοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή Θοδωρής Δρίτσας και Σταύρος Κοντονής.

«Χθες γίναμε μάρτυρες όχι μόνο της στημένης φασιστικής γελοίας παράστασης Κασιδιάρη, αλλά ταυτόχρονα και από την πρώτη στιγμή της συνεδρίασης βιώσαμε την εφαρμογή ενός σχεδίου πρόκλησης τεχνητής πολιτικής έντασης, μιας οργανωμένης προβοκάτσιας δηλαδή, από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με την πλήρη «κατανόηση», ανοχή και συνεργασία του προέδρου της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκη.

» Ο στόχος ήταν να μετατραπεί η διαδικασία σε επικοινωνιακό show, ώστε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες τελικά όλων των κυρίως εμπλεκομένων (Παπακωνσταντίνου - Διώτης - Βενιζέλος - Παπανδρέου). Την σεξιστική, εξυβριστική και απίστευτης χυδαιότητας προσωπική επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου την παρακολούθησε το πανελλήνιο. Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι κ.κ. Κοντονής και Δρίτσας.

Στην συνέχεια, αναφέρουν ότι η απογευματινή συνεδρίαση της επιτροπής έγινε σε ήρεμο κλίμα «αφού ο επικοινωνιακός στόχος της εκτροπής είχε επιτευχθεί και το έργο της Επιτροπής είχε διασυρθεί με την κατασκευασμένη πολιτική ένταση Βενιζέλου - Μαρκογιαννάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ και τη στημένη παρέμβαση Κασιδιάρη».

Και καταλήγγει: «Εμείς, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα επιμείνουμε, έστω και υπ' αυτές τις άθλιες συνθήκες, να δίνουμε τη μάχη, ώστε το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ να αποκαλυφθεί πλήρως και ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί την αλήθεια».

1 σχόλιο: