Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΑΕΚ σημαίνει να τραγουδάς γυμνός πριν και μετά την καταιγίδα!


Αν δεν το καταλάβατε, η ΑΕΚ δεν έπεσε σήμερα. Η ΑΕΚ έπεσε την προηγούμενη Κυριακή και πολλές Κυριακές πιο πριν! Και καθημερινές...

Τι σημασία έχει ποια μέρα έγινε, αλλά έγινε και αυτές τις στιγμές που ζούμε για την αγάπη μας, τη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, είναι αναμφισβήτητα τραγικές. Γιατί σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου 2013, δεν έκλαψαν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και 1,5 εκατομμύριο λαός, όπως έγραψε εύλογα το aek-live.gr.
-Σήμερα είναι μέρα  πόνου και εκτόνωσης με δάκρυα και σπαραγμούς. Από αύριο όμως πρέπει να αρχίσουμε ενωμένοι δουλειά. Γιατί μας περιμένει πολλή δουλειά. Και πολύς χρόνος για να σκεφτούμε, αν το έγκλημα που συντελέστηκε φέτος, ήταν προμελετημένο ή εξ αμελείας, όπως είπε ο Τραϊανός. 
(Αν με ρωτούσατε τη γνώμη μου θα σας πω αυτό που μετέφερα στον αέρα του aek live radio και τον Μιχάλη Μικελή. Και τα δύο είναι παράγοντες που συντέλεσαν για αυτή την τραγική εξέλιξη. Γιατί την ΑΕΚ τήν έριξαν αλλά και ΟΛΟΙ μας δεν κάναμε τίποτα. Πρώτα απ' όλα μας σπάραξε η διχόνοια και δεν ήμασταν ενωμένοι).
-Από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε την περισυλλογή και να "κόψουμε" τον κώλο μας ώστε να θέσουμε σε εφαρμογή το μεσαίο από τα τρία μαγικά γράμματα.
Κάποιοι έδωσαν το παράδειγμα με σκοπό να δείξουν τον δρόμο. Ποιοι είναι αυτοί; Οι 300 ήρωες που κατάφεραν και έσπασαν το μπλόκο και βρέθηκαν κοντά στην ΑΕΚ. Δεν την άφησαν μόνη και έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι έτσι πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ μας. Κοντά στην ΑΕΚ, όπου και αν παίζει. Γιατί ΑΕΚ σημαίνει δεν απογοητεύομαι και τραγουδώ γυμνός πριν και μετά την καταιγίδα. Γιατί αυτό που θα ζήσουμε από εδώ και πλέον δεν θα είναι βροχή. Θα περάσουμε πολλές φουρτούνες, μέχρι να πιάσουμε λιμάνι (και να το κάψουμε). Γιατί μόνο ο κόσμος της Ένωσης μπορεί να την επαναφέρει εκεί που πρέπει και κανείς άλλος. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να σηκωθούμε. 
Έτσι θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε, όπως έγραψε και ο φίλος μου Daghan Irak στο συγκλονιστικό άρθρο που μοιράστηκε σε όλο το διαδίκτυο και έκανε πολλούς να δακρύσουν.
Η ΑΕΚ είναι έμπνευση και πέρα από τα δάκρυα στους τίτλους τέλους, η εικόνα της κιτρινόμαυρης εξέδρας στο Περιστέρι ήταν ένα αριστουργηματικό ποίημα που προμηνύει τι θα ακολουθήσει σε κάθε γήπεδο
Εμπρός... αητέ όπου γης!
Cirith Ungol
ΥΓ: Η επιχείρηση "μαθήματα ιστορίας" που έχει ξεκινήσει το aek-live.gr είναι η καλύτερη πρωτοβουλία που έχω δει μέχρι στιγμής. Επιβάλλεται να γίνει βίωμα σε κάθε ενωσίτικο σπίτι αυτό. Μόνο έτσι θα διατηρήσουμε τα παιδιά μας υπερήφανα  που είναι Ενωσίτες. Διδάσκοντάς τα ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου