Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η "Καλημέρα" καταγγέλλει (video)

Για μετακινήσεις υπαλλήλων και μάλιστα με προβλήματα υγείας, έκαναν λόγο οι Χάρης και Γιάννης Τομπούλογλου. Αντίθετη ήταν η
γνώμη της διοίκησης και του... Παντελή Γρετζελιά!

1 σχόλιο:

  1. Κύριοι Χάρη και Γιάννη Τομπούλογλου,
    συμπεριφέρεστε σαν πολιτικάντηδες του 1960 χωρίς να ντρέπεστε. Η χώρα και η Δημόσια Διοίκηση έχει ανάγκη από φιλότιμο. Δεν έχει ανάγκη από Ζορρό που "μάχονται" υπέρ πτωχών, αδυνάτων και εν γένει αναξιοπαθούντων.
    Ακόμα και αν η Δήμαρχος ήταν ανάλγητη ή παράλογη, κανένας υπάλληλος με πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας 80% δεν μπορούσε να υποχρεωθεί να εργαστεί σε μη αρμόζουσα θέση. Υπάρχουν Σωματεία, υπάρχει και Δικαιοσύνη που, σε αυτά κρίνει με βαση το γράμμα του νόμου. Και η ισχύουσα νομοθεσία είνα ιδιαιτέρως αυστηρή. Αλλά και αν ακόμα συνωμοτούσε όλη η κοινωνία εναντίον του, τι θα γινόταν αν ο υπάλληλος δεν δεχόταν να δουλέψει επιπλέον; Θα τον απέλυαν; Εδώ υπάρχουν κλέφτες, απατεώνες και εγκληματίες με τελεσίδικες αποφάσεις Δικαστηρίων και έπρεπε να απειλήσει η τρόικα ότι δεν θα απελευθερώσει τη δόση για να αρχίσει να κινείται κάτι προκειμένου να μην τους πληρώνουμε άλλο.
    Φυσικά το ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος συνεννοήθηκε με τη Δήμαρχο, αποδεικνύει ότι ή είστε ψεύτες ή προσπαθείτε, αυτόκλητα, να αναδείξετε κάθε τι που νομίζετε ότι μπορεί να σας φέρει κουκιά. Και στις μέρες μας έχει μεγάλη εκλογική αξία κάθε τι, που μπορεί να περάσει στο υποσυνείδητο ως "φιλολαϊκή" στάση.
    Κύριοι αδελφοί Τομπούλογλου, είστε φθηνοί δημαγωγοί.
    Εχετε παρεξηγήσει το ρόλο που σας ανέθεσαν οι πολίτες στις προηγούμενες εκλογές.
    Και σίγουρα δεν σας ανέθεσαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ελληνικού μελό του 1960.

    ΑπάντησηΔιαγραφή