Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αρχαιρεσίες στο Σύνδεσμο Μικρασιατών


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες»  καλεί όλα τα μέλη του, βάσει του άρθρου 17 του καταστατικού του Συνδέσμου, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη
Δευτέρα 20 Μαïου 2013 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, Ν. Τρυπιά 45 με τα εξής θέματα:
Α) Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. της προηγούμενης χρονικής περιόδου
Β) Απαλλαγή του από κάθε ευθύνη
Γ) Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου
Εν’ όψει των ανωτέρω παρακαλούμε όπως όσα από τα μέλη του Συνδέσμου επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα να συγκεντρώνουν τα εξής:
Να είναι εγγεγραμμένοι τρείς τουλάχιστον μήνες πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας
Να είναι ταμειακώς εντάξει
Τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να τις υποβάλλουν ύστερα από αίτηση στο γραφείο του Συνδέσμου, Κοιμήσεως Θεοτόκου 29-31, έως και την Τρίτη 14 Μαΐου και ώρες 11:00 – 13:00. Το γραφείο του Συνδέσμου είναι ανοικτό από Δευτέρα έως και Πέμπτη από 11:00 έως 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του γραφείου: 2102516175, .
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο τη Δεύτερα 27 Μαΐου 2013 και ώρα 18:00 με όσους παρόντες.
Ο Πρόεδρος
Κοσκολέτος Σωτήριος

1 σχόλιο:

  1. Εκλογές παρωδία αφού όλη η πόλη βοά ότι τη θέση του προέδρου την έχει καπαρώσει ο Τριανταφύλλου αφού του την έχει υποσχεθεί ο Τομπούλογλου που ελέγχει το σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή