Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Στην αντιτρομοκρατική οι προσαχθέντες


Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται από το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης οι δύο καταζητούμενοι για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης καθώς και για
ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Οι προσαγωγές έγιναν χθες το απόγευμα σε καφετέρια στην Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Πρόκειται για δύο Έλληνες και 4 αλλοδαπούς. Όπως έγινε γνωστό, η αντιτρομοκρατική τους εντόπισε με την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου που αστυνομικοί κατόρθωσαν να πληροφορηθούν. Ο ένας από τους έξι προσαχθέντες, αφέθηκε ελεύθερος, επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του σε κάποια ενέργεια, ενώ οι υπόλοιποι πέντε βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Από την προανάκριση θα εξαρτηθεί αν και ποιές κατηγορίες θα στοιχειοθετηθούν εναντίον των υπολοίπων.
Στον ανακριτή οι δύο
Την πόρτα του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας θα περάσουν σήμερα οι δύο από τους συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, όταν είχε αποκαλυφθεί ότι αποτυπώματα του ενός βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες της ληστείας στη Φλώρινα, οπότε όμως και οι δυο είχαν συλληφθεί, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι.
Οι δύο από τους 6, ήταν καταζητούμενοι για συνέργεια στη ληστεία στα Φιλώτα Φλώρινας, αλλά εξετάζεται η συμμετοχή τους και στη ληστεία στο Βελβεντό.
Οι άλλοι 3, είναι ύποπτοι για υπόθαλψη εγκληματία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην παρέα της Φιλαδέλφειας, υπήρχε και μια κοπέλα, η οποία έχει σχέση με τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ωστόσο, λίγη ώρα πριν την έφοδο των αστυνομικών εξαφανίστηκε. Ενώ, απαντήσεις για την ενδεχόμενη συμμετοχή των δυο ατόμων σε παλαιότερες τρομοκρατικές ενέργειες αναζητεί η αστυνομία με έλεγχο DNA που πραγματοποίησε. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στις έρευνες φέρεται να βοήθησε και η ΕΥΠ.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου