Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έτσι θέλει το γήπεδο ο "τίγρης"

Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο θέλει να φτιάξει στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης και γι' αυτό την Πέμπτη, μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρεθεί στο Τορίνο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θεωρεί ότι
το γήπεδο που θα φτιάξει μπορεί να είναι κάτι ανάλογο με το Juventus Arena, το γήπεδο με το οποίο η «κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου αντικατέστησε το περίφημο «Ντελε Άλπι».
Πρόκειται για το γήπεδο που βρίσκεται στον δήμο Vallette του Τορίνο και λειτούργησε με την έναρξη της περιόδου 2011-12. Έχει χωρητικότητα 41.000 θεατών και πρόκειται για ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο καθώς η πρώτη σειρά καθισμάτων απέχει από το γήπεδο μόλις 7,5 μέτρα ενώ η απόσταση ανάμεσα στην τελευταία σειρά και το γήπεδο είναι 49 μέτρα. Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο και τις εξέδρες.








pamesports.gr

4 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ22 Μαΐου 2013 στις 6:52 μ.μ.

    καποια φιλοι του τοπικου τσιριζα εχουν αρχισει να απειλουν και να βριζουν ανθρωπους που θελουν το γηπεδο στη πολη μας.ενω αλλοι καταστηματαρχες τα βαζουν με ολους οσους εχουν ψηφισει για συμπαρασταση στην ΑΕΚ οτι το κανουν για την προβολη τους.κρινουν απο τις δικες τους συμπεριφορες γιατι το πρωι ειναι με το χαρουλη και το βραδυ με το θανασακη.μπορει αργοτερα να ξεσκονιζουν και τους νεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν αρχίσετε να καταπίνετε το δόλωμα αμάσητο, για μπείτε στο google earth να δείτε περί τίνος πρόκειται και αν υπάρχει σχέση μεταξύ εκεί και εδώ. Ο κάθε παπαγάλος πετάει την παρόλα του, την χρεώνει στον κ. Μελισσανίδη και ότι βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ22 Μαΐου 2013 στις 9:30 μ.μ.

    Καλά κατάπιε τώρα εσύ το πικρό ποτήρι και ασχολήσου να φτιάξεις κανένα κρεμαστό.ενα να ξέρεις απο εδώ και πέρα ότι ο δικός σου χρυσός δεν θα μας ξαναφέρει κοντά αλλά όσο πιό μακρυά μπορούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το τερατούργημα στο Τορίνο θα είναι κατασκευασμένο σε πολλά στρέμματα και με μεγάλους λεωφόρους γύρω... Εδώ στο μικρό οικόπεδο και σε κλειστή γειτονιά τέτοιο γήπεδο είναι αδύνατον να φτιαχτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή