Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Προφυλακίσεις και νέο ένταλμα σύλληψης


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά από τυπική απολογία οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για συμμετοχή σε οργάνωση και συνέργεια σε
ληστεία στη Φλώρινα. Οι κατηγορούμενοι έδωσαν τυπικές απολογίες αρνούμενοι, όπως έχουν δικαίωμα, να απολογηθούν επί της ουσίας της υπόθεσης που τους έφερε αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ, ένταλμα σύλληψης και για ένα ακόμη πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται σε ληστείες που αποδίδονται σε μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» θα εκδώσει ο Εφέτης ειδικός ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας Δημήτρης Μόκκας.
Το νέο ένταλμα που θα εκδώσει ο ανακριτής της υπόθεσης αφορά σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, πρόσωπο για το οποίο η Αστυνομία φέρεται να διαθέτει στοιχεία από γενετικό υλικό που τον συνδέει με την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου