Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Την Κυριακή ο Λαϊκός Αγώνας στη μνήμη του Αποστολάκη



Την Κυριακή 19 Μαϊου 2013 και ώρα 10.00 το πρωί, ο Φορέας Ενιαίων Δράσεων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γιώργος Αποστολάκης» στη
μνήμη του αειμνήστου Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας.
 Ο 3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γιώργος Αποστολάκης» θα διεξαχθεί εντός του Άλσους Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος με αφετηρία το πρώην αναψυκτήριο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (στο βόρειο τμήμα του χώρου) σε μια κοινή διαδρομή για όλους. Η διοργάνωση είναι εκτός συναγωνισμού και δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σε όλους τους συμμετέχοντες, στο τέλος της διαδρομής, θα διανεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής τους στη διοργάνωση.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Ενιαίου Φορέα Δράσεων Ραιδεστού 21 – Ν. Χαλκηδόνα και να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 213-2026 332 καθημερινά από τις 08.00 μέχρις τις 14.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου