Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Έκαψε τον συγκάτοικό του

Ένας 41χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη για τη δολοφονία 24χρονου ομοεθνή του μέσα στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος έβαλε φωτιά στο ισόγειο διαμέρισμα όπου
διέμεναν μαζί με το θύμα, με αποτέλεσμα ο 24χρονος που βρισκόταν μέσα να βρεθεί από τους άνδρες της Πυροσβεστικής με εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης, που ομολόγησε τις πράξεις του, προκάλεσε την πυρκαγιά αφού περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το θύμα την ώρα που κοιμόταν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οδηγήθηκε στην ενέργεια αυτή γιατί είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, καθώς επίσης και γιατί τον είχε προσβάλει.
Σε βάρος του 41χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου