Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Καλό καλοκαίρι" από την Παιγνιοθήκη



Το Σάββατο 1η Ιουνίου στο ΠΠΙΕΔ, τα παιδιά της Παιχνιοθήκης, οι εθελοντές και η διοίκηση έκλεισαν την χειμερινή περίοδο με πολύ όμορφη εκδήλωση. Με καλοκαιρινή διάθεση τα παιδιά, οι εθελοντές και οι εκπαιδευτές απέδειξαν για
μια ακόμη φορά ότι όλοι μαζί μπορούν καλύτερα. 
            Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η κα Νίκη Καβακοπούλου πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος και υπεύθυνη για την λειτουργία της Παιχνιοθήκης.
Μεταξύ των άλλων έστειλε μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης λέγοντας «έχοντας πυξίδα μας τον εθελοντισμό, εκπαιδευτές και εθελοντές συνεργαστήκαμε με αγάπη, αλληλεγγύη και  ισοτιμία. Έτσι καταφέραμε όλοι μας να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια.
            Η φετινή γιορτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ήταν αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας παιδιών, εθελοντών και εκπαιδευτών.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η θεατρική ομάδα της Παιγνιοθήκης, υπό την καθοδήγηση του ηθοποιού – σκηνοθέτη κ. Βασίλη Λαζαρίδη, παρουσίασαν την θεατρική παράσταση Λουλουδούπολη, και  κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.
            Στη συνέχεια, οι νέοι και οι νέες της Παιγνιοθήκης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και συγκίνησαν το κοινό παρουσιάζοντας τη μουσική παράσταση «Σαν παλιό σινεμά», που επιμελήθηκαν η κα Τέτη Μανωλεδάκη, ιδιοκτήτρια του Κ.Π.Α. «Ήλιος»,  η παιδοψυχολόγος της Παιγνιοθήκης κα Μαρία Τσουκαλά, η μουσικός της Παιγνιοθήκης κα Κατερίνα Νικολούτσου, με τη συνεχή συμπαράσταση και βοήθεια όλων των εθελοντριών. Τα παιδιά, σε μία καλοδουλεμένη παράσταση που περιλάμβανε αφήγηση, τραγούδι, χορό και σκετς,  αναπαράστησαν με μοναδικό τρόπο γνωστά τραγούδια και σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
            Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την αφιλοκερδή και συνεχή προσφορά τους ο κ. Βασίλης Λαζαρίδης και η κα Τέτη Μανωλεδάκη, οι εθελόντριες, και δόθηκαν έπαινοι στους νέους και τις νέες της Παιγνιοθήκης. Η όμορφη βραδιά έκλεισε με ένα μουσικό ταξίδι, προσφορά του «Μουσικού Παράθυρου». Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκε κέρασμα από παραδοσιακό παγωτατζή.
            Τα παιδιά ευχήθηκαν σε όλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι, αποχαιρετίστηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβρη.
            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά –Αποστολάκη, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αντιπρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Κ.Ε.Φ.Χ., οι Πρόεδροι και Μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, οι Πρόεδροι και Μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης μας, ο Πρόεδρος του Α.Σ. «Ιωνικός» κ. Αποστόλης Κόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου