Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Μπρέσεβιτς

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Ιβάν Μπρέσεβιτς για λογαριασμό της ΑΕΚ και μάλιστα είχε συνάντηση με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο για τις
τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.
Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός το πρωί της Δευτέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο «Ιατρικό Κέντρο» και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας στο ΟΑΚΑ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
Ο Μπρέσεβιτς έρχεται στην «Ένωση» ως ελεύθερος από την σλοβενική Κόπερ και τον παίκτη εντόπισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Στην Κόπερ έκανε τις δύο καλύτερες σεζόν της καριέρας του, η οποία ξεκίνησε από την Γκόριτσα, συνεχίστηκε για λίγο στην Κίνα (με την Σαάνξι Τσάνμπα), είχε ένα σταθμό στη Σίμπενικ και (συμπεριλαμβανομένων και των δυο χρόνων στην Κόπερ) απαριθμεί 96 συμμετοχές και 30 γκολ σε τέσσερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου