Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Συμπαραστάσεις και πρωτοβουλίες...

Εμείς εδώ, να βοηθήσουμε θέλουμε και την τοπική κοινωνία και, φυσικά, την εμπορική της κίνηση. Επεισή όμως, δυστυχώς, έχουμε άποψη, παραθέτουμε χωρίς δικό μας σχολιασμό -ελπίζουμε να το κάνετε εσείς- δυο πρωτοβουλίες. Μια της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών της πόλης μας και μια του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας. Για να συγκρίνουμε, και να κρίνουμε...

Η ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν.Φ-Ν.Χ έχει ως εξής:
Μετά την τελευταία Μνημονική ανακοίνωση για 6000 άδικες απολύσεις (Δημοτικών Αστυνόμων-Σχολικών Φυλάκων) από τους Δήμους της χώρας.
Η Ε.Ε.Β.Ε. Ν. Φιλ/φειας Ν. Χαλ/νας σε ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα τους και στην αγωνία τους για το αύριο.
Ανακοινώνει.
Δίωρη αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων την Πέμπτη 11-7 από 10:00 έως 12:00
Καλούμε λοιπόν όλους τους επαγγελματίες της πόλης για δυο ώρες να έχουν τα καταστήματα τους κλειστά ως ένδειξη συμπαράστασης στους υπό απόλυση συμπολίτες μας.
Και τώρα παραθέτουμε την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας:
Μετά από προσπάθειες της προέδρου του εμπορικού συλλόγο Γλυφάδος κ. Καυκά έγκρίθηκε το σχέδιο της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Αττικής.
Με την ανάληψη του προγράμματος μέσω του συλλόγου "πέφτουν" στην τοπική αγορά 390.000 ευρώ, ποσό πολύ σημαντικό για την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Κύριος στόχος του σχεδίου είναι η δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων, η στήριξη της νέας επιχειρηματικότητας και η κατάρτιση και πρακτική άσκηση ανέργων σε επιχειρήσεις της Γλυφάδας.
Συντονιστής της όλης επιτυχημένης ενέργειας και της Αναπτυξιακής Σύμπραξης είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας και η Πρόεδρος αυτού κ. Άννα Καυκά, καθώς επίσης και οι εταίροι: το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με διαχειριστή για την Α.Σ τον κ. Νίκο Λεβετσοβίτη, ο Δήμος Γλυφάδας με εκπρόσωπο τον κ. Δημήτρη Αγγελάτο, το ΙΝΕΜΥ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, η Σ.Μ.Ρ. Συμβουλευτική και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. η μέρα με την νύχτα.

    Οι μεν έχουν μείνει στις "εκδόσεις ψηφισμάτων" και οι δε κάνουν ενέργειες, που μπορεί να πετύχουν μπορεί και όχι.
    Αλλά τουλάχιστον προσπαθούν.

    Οι μεν κοιτάνε τι γινόταν πριν από 30 χρόνια και το επαναλαμβάνουν και οι άλλοι σχεδιάζουν με βάση τα νέα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή