Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ματσουκά στη θέση του Μάλλιου

Η Βάλια Ματσουκά είναι από σήμερα η νέα δημοτική σύμβουλος, που πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Θανάση Μάλλιου, καθώς
ορκίστηκε στο δημαρχείο ενώπιον της δημάρχου Έφης Γαϊτανά Αποστολάκη. Υπενθυμίζεται ότι η Β. Ματσουκά θα είναι η εκπρόσωπος του συνδυασμού "Δύναμη Πολιτών".

4 σχόλια:

  1. θυμαμαι κατι σχολια, πριν 25 μερες, αλλου μπλοκ που ελεγε κουταμαρες οτι θα ορκιστει ο τριτος κ Βασιλοπουλος, επειδη η κ Ματσουκα δεν θα προσελθει.....και σημερα λεει οτι δικαιωθηκε ..το χθεσινο του ρεπορταζ!!....κ λιοσπουτιν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ''αληθεια'' τουλαχιστον δημοσιευει ΜΟΝΟ ειδησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @2.36, 2.38
      Η "Αλήθεια" δεν γράφει μόνο ειδήσεις. Αναρτά και σχόλια, λέει την άποψή της και την άποψη άλλων, που επωνύμως μας στέλνουν κείμενα. Επίσης αναρτ΄ακαι όλα τα σχόλια αναγνωστών, είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα, εκτός εκείνων που έχουν υβριστικό και προσβλητικό χαρακτήρα. Τώρα για την επίμαχη είδηση, η αλήθεια είναι ότι υπήρχε έντονη η φήμη ότι μπορεί να παραιτηθεί η κα Ματσουκά υπέρ του κου Βασιλόπουλου. Το είχαν γράψει και άλλοι, το είχαμε γράψει κι εμείς. Αν οι εμπλεκόμενοι ήθελαν να σταματήσει η συζήτηση και η μετάδοση των φημών, έπρεπε κατά τη γνω΄μη μου ή να στείλουν κείμενα ή -σε εμάς, την "αλήθεια" αυτό θα αρκούσε- να μας πάρουν ένα τηλέφωνο και να μας πουν "δεν ισχύει αυτά που γράφεις ως ενδεχόμενα, η Ματσουκά θα αναλάβει κανονικά". Θέλω να πω ότι οι φήμες που δεν διαψεύδονται (όχι κατ' ανάγκην με δημόσια επιστολή) "αυγατίζουν". Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνο μαζι σου κ.Σειτανιδη.Τωρα γιατι ορκισθηκε ειναι ΄΄ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ΄΄.Το ΘΕΤΙΚΟ ειναι οτι ΕΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕ Η ΛΟΓΙΚΗ και ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ που θα ΗΘΕΛΑΝ και ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΑ εντος ΣΥΡΙΖΑ.Ευχομε ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ στην κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή