Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινά ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη

Μουσική, κινηματογράφο, θέατρο, μόδα και γαστρονομικές απολαύσεις περιλαμβάνει το φεστιβάλ που διοργανώνεται από τις 9 έως τις 27 Ιουλίου στο
Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.
Για τρεις εβδομάδες, το αίθριο του Μουσείου θα μετατραπεί σε έναν ατμοσφαιρικό θερινό κινηματογράφο αλλά παράλληλα και σε έναν άνετο και απολαυστικό συναυλιακό χώρο.
Με 16 προβολές, από τις οποίες οι 12 κάνουν πρεμιέρα στην Ελλάδα, και περιλαμβάνουν :
-τη συναυλία-γκαλά των λυρικών σταρ Αννας Νετρέμπκο και Ντμίτρι Χβοροστόβσκι, σε ζωντανή μετάδοση από την Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
-Μια κινηματογραφική, εικονική επίσκεψη στην έκθεση «The Exhibition - Munch 150», αφιερωμένη στον Νορβηγό ζωγράφο Εντβαρντ Μουνκ, η οποία παρουσιάζεται αυτή την εποχή στο Εθνικό Μουσείο και στο Μουσείο Μουνκ του Όσλο.
-Την βραβευμένη στο Stratford Festival θεατρική παραγωγή «Τhe tempest», με πρωταγωνιστή τον Kρίστοφερ Πλάμερ.
-Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «WE STEAL SECRETS - THE WIKILEAKS STORY», το οποίο αναφέρεται στη δράση, τους στόχους, τις αρχές και τις μεθόδους της Γουίκιλικς. Την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει συζήτηση με γνωστούς συγγραφείς, πολιτικούς και δημοσιογράφους.

-Το νέο πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «BRUCE SPRINGSTEEN & I», το οποίο παρουσιάζει τον καλλιτέχνη Μπρους Σπρίνγκστιν, τη μουσική του, τις ζωντανές εμφανίσεις και τους θαυμαστές του. Το ντοκιμαντέρ, φέρει την υπογραφή του Ρίντλεί Σκοτ και θα προβληθεί στις 22 Ιουλίου, σε πάνω από 300 κινηματογραφικές αίθουσες σε όλον τον κόσμο και στην Ελλάδα αποκλειστικά στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Φεστιβάλ του Μουσείου Μπενάκη.
Κάθε Σάββατο όμως το ίδιο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη θα μετατρέπεται σε έναν ζωντανό και ξεχωριστό συναυλιακό χώρο με ζωντανές εμφανίσεις της Μαρίζας Ρίζου με την εννεαμελή μπάντα της, των The Burger Project και του Κωστή Μαραβέγια (Maraveyas Ilegal).
Στον χώρο του Φεστιβάλ, το κοινό θα μπορεί αρχικά να απολαύσει ένα δωρεάν ποτό και στη συνέχεια να παρακολουθήσει τις προβολές από τα άνετα τραπεζάκια, που θα έχουν τοποθετηθεί ειδικά στον χώρο του αίθριου, με τη συνοδεία εύγευστων πιάτων, σνακ και γλυκών από ποιοτικές ελληνικές μάρκες.
Πριν και μετά από κάθε προβολή θα παίζουν μουσική οι DJ's του PEPPER 96.6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου